Jobcenter Hillerød

Jobcentret understøtter med ordinære ansættelser og job på nedsat tid

Jobcentret har nu igen åbent for personligt fremmøde, men kun efter forudgående aftale. Jobcentret understøtter fortsat med ordinære ansættelser og job på nedsat tid.

Du har fortsat mulighed for:

  • At modtage ydelse fra enten jobcenter eller a-kasse.
  • At tilmelde dig som ny ledig via Jobnet, telefonisk eller ved fysisk brev i jobcentret, så du fortsat kan have et forsørgelsesgrundlag.
  • Rette telefonisk henvendelse til jobcentret, herunder afgive klage.
  • At modtage tilbud efter Lov om Aktiv Beskæftigelsesindsats. Hvis du modtager et sådant tilbud har du pligt til at møde i dette tilbud.

Du kan også kontakte din jobkonsulent på hans eller hendes direkte telefonnummer og ellers ringe på Hillerød Kommunes direkte nummer: 7232 0000.

Har du spørgsmål til udbetaling af ydelser, herunder hjælp til udfyldelse af ansøgning m.m. kan du ringe på tlf. nr.: 7232 3030. Telefontid: Mandag til onsdag og fredag fra kl. 10-12 og torsdag fra kl. 12-15.

I forbindelse med din ansøgning om kontanthjælp eller uddannelseshjælp har du pligt til at deltage i jobsamtaler, som du indkaldes til af Jobcentret, samt stå til rådighed for beskæftigelsesrettede tilbud, også tilbud med fysisk fremmøde. Du skal endvidere være jobsøgende og tage imod henvist arbejde.

Ansøgninger om henholdsvis enkeltydelse og kontanthjælp/uddannelseshjælp kan findes på kommunens hjemmeside, men kan også afhentes i papirform i indgangen til rådhuset. Udfyldte ansøgninger kan afleveres digitalt til følgende mail: jobcenter@hillerod.dk eller i rådhusets postkasse.

Ved ansøgning om kontanthjælp/uddannelseshjælp, skal du skrive dit telefonnummer og e-mailadresse.

Samtidig med din ansøgning om kontanthjælp/uddannelseshjælp skal du rette telefonisk henvendelse til Jobcentret, og aftale en tid til visitation.

Hvis du er under 30 år, skal du henvende dig til Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter på tlf. nr.: 7232 3170.

Hvis du er over 30 år, skal du rette henvendelse til Job og Opkvalificering på tlf. nr.: 7232 0000, og bede om visitation til kontanthjælp.

Jobcentret vil være opmærksom på, og tage særlig hensyn til borgere, der er i risikogrupperne for COVID-19, jf. sundsstyrelsens udmelding om risikogrupper, forud for henvisning til job og beskæftigelsesrettede tilbud med fysisk fremmøde.

Du er blevet student - læs mere her 

Er du ung under 30 år og ikke har en kompetencegivende uddannelse, skal du henvende dig på Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV).

Læs mere om HUV

Er du ung mellem 18 og 29 år, og har du ikke en kompetencegivende uddannelse, skal du henvende dig på HUV (Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter).

HUV er for dig, der er mellem 18-29 år og mangler uddannelse eller job og ønsker vejledning og støtte til at komme i gang med uddannelse og job.

Hvis du er mellem 18 og 29 år og ønsker at søge kontanthjælp eller uddannelseshjælp, kan du rette telefonisk henvendelse til Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter på tlf. nr.: 7232 3170, eller søge via borger.dk.

På HUV kan du henvende dig om alt, der drejer sig om uddannelse og job. Vi kan rådgive dig om dine muligheder og guide dig fra dine første overvejelser, og til du er startet på et job eller en uddannelse. Vi arbejder sammen på HUV for, at du kan komme videre med din fremtid.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her