Jobcenter Hillerød

Jobcentret har åbent for personlig henvendelse på følgende måde:

 

Hvis du er mellem 18 og 29 år og ønsker at søge kontanthjælp eller uddannelseshjælp, kan du enten rette fysisk henvendelse til Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV), eller søge via borger.dk. Hvis du har spørgsmål vedrørende ansøgningsproceduren, kan du kontakte HUV på tlf.nr. 72 32 31 70.

Hvis du er over 30 år og ønsker at søge kontanthjælp, kan du rette henvendelse til Job og Opkvalificering på tlf. nr. 72 32 00 00 eller søge via borger.dk. Du kan også booke tid til vejledning om proceduren på standeren ved Rådhusets indgang.

I forbindelse med din ansøgning om kontanthjælp/uddannelseshjælp har du pligt til at deltage i både fysiske og digitale jobsamtaler, du indkaldes til af Jobcentret, samt stå til rådighed for beskæftigelses- og uddannelsesrettede tilbud. Du skal endvidere være jobsøgende og tage imod henvist arbejde.

Du kan altid kontakte din jobkonsulent på hans eller hendes direkte telefonnummer eller ringe på Hillerød Kommunes direkte tlf. nr. 72 32 00 00, som kan omstille dig videre til den rette afdeling eller jobkonsulent.

Har du spørgsmål til udbetaling af ydelser, herunder hjælp til udfyldelse af ansøgning m.m., kan du ringe på tlf. nr. 72 32 30 30, eller booke tid hos ydelsessagsbehandler på standeren ved Rådhusets indgang.

Med genåbning af beskæftigelsesindsatsen vil Jobcentret være opmærksom på og tage særlig hensyn til borgere, der er i risikogrupperne for COVID-19, jf. sundsstyrelsens udmelding om risikogrupper, forud for indkaldelse til jobsamtaler og henvisning til beskæftigelses- og uddannelsesrettede tilbud med fysisk fremmøde.

Du er blevet studerende - læs mere her 

Er du ung under 30 år og har ikke en kompetencegivende uddannelse, skal du henvende dig på Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter (HUV).

Læs mere om HUV

Er du ung mellem 18 og 29 år, og har du ikke en kompetencegivende uddannelse, skal du henvende dig på HUV (Hillerød Uddannelses- og Vejledningscenter).

 HUV er for dig, der:

 Er mellem 18-29 år

  • Mangler uddannelse eller job
  • Ønsker vejledning og støtte til at komme i gang med uddannelse og job

Du kan komme i kontakt med HUV ved at:

  • Møde op på HUV, der ligger i Det Hvide Hus, Trollesmindeallé 27 A, 3400 Hillerød.
  • Ringe til Hillerød Kommune på 72 32 00 00.

På HUV kan du henvende dig om alt, der drejer sig om uddannelse og job. Vi kan rådgive dig om dine muligheder og guide dig fra dine første overvejelser, og til du er startet på et job eller en uddannelse. Vi arbejder sammen på HUV for, at du kan komme videre med din fremtid. 

Er du under 30 år og har en kompetencegivende uddannelse, skal du henvende dig i Jobcentret på Hillerød Rådhus.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her