Spring menu over

Hvem kan få støtte med et Fritidspas?

Du kan få betalt kontingent i en forening på op til 2.000 kr. om året, for et eller flere børn mellem 3 og 17 år. 

For at få et fritidspas må husstandens samlede indtægter ikke overstige 226.946 kr. om året. Har familien mere end et barn forhøjes indkomstgrænsen med 7.000 kr. for hvert barn ud over det første. Som tommelfingerregel, er det primært enlige forsørgere og borgere på integrationsydelse.

Fritidspasset kan bruges til mange forskellige foreningsaktiviteter, som f.eks. svømning, fodbold, tegning, sang og musik, spejder, karate, eller noget helt andet.

Du kan få fritidspas til en aktivitet pr. barn.

Aktiviteten skal foregå i Hillerød Kommune og tilbuddet gælder ikke private fritidsudbydere som fx fitnesscentre og visse danse- og rideskoler.

Hvad skal du gøre?

Benyt selvbetjeningslinket "Søg om Fritidspas", så ansøgningen sendes som sikker digital post til Hillerød Kommune.

Har du spørgsmål eller behov for hjælp til at søge, er du velkommen til at kontakte Helle Pedersen, Kultur, Idræt og Fritid, på tlf. 7232 5313.

Bemærk - indkomstgrænsen for at søge er 226.946 kr. for husstanden

Andre muligheder for støtte til kontingent, stævner og udstyr

BROEN Hillerød

BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt, spejder, musik eller andre fritidsaktiviteter, så de på lige fod med alle andre børn har mulighed for at dyrke fritidsinteresser.

DGI Foreningsliv for alle

Støtter børn og unge af vanskeligt stillede forældre, voksne flygtninge eller asylansøgere med tilskud til kontingent og stævner.

Kultur, Idræt og Fritid

Telefontider

Mandag - tirsdag kl. 10 - 14

Onsdag lukket 

Torsdag kl. 10 - 17

Fredag kl. 10 - 12

Hillerød Kommune - logo