Spring menu over

Få MitID med pas

Du kan bruge dit pas og MitID appen til at få MitID. MitID appen kan aflæse en chip i dit pas og dermed bekræfte, hvem du er. 

Behold NemID indtil videre

Selvom du får MitID, skal du beholde dit NemID indtil videre, fx nøglekort eller nøgleapp. I en periode er der flere steder, hvor du stadig skal bruge NemID, indtil det er endeligt udfaset. Digitaliseringsstyrelsen vil give besked når der ikke længere skal bruges NemID.

Har du brug for at give fuldmagt til den anden?

Kan du ikke bruge MitID, kan det være en god idé at give fuldmagt til en anden person – fx et familiemedlem. Den anden person kan så handle på dine vegne i kommunikationen med det offentlige.

Fuldmagten må ikke være ”hjemmelavet”. Det skal i stedet være en digital fuldmagt, som I kan få oprettet her via borger.dk 

Herefter bruger den, du har givet fuldmagt til, sin eget NemId/MitID til at hjælpe dig med digital selvbetjening fremover.

Du er altid velkommen til at ringe til Borgerservice for at få hjælp. Vi kan også hjælpe dig og den, du vil have en digital fuldmagt til, med at få fuldmagten oprettet via borger.dk.  

Borgerservice

Borger- og Socialservice
Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød

Telefontider
Mandag, tirsdag og onsdag kl. 10 – 14
Torsdag kl. 12 – 17
Fredag kl. 10 – 12

Hillerød Kommune - logo