Spring menu over

På Sophienborg Plejehjem arbejder vi  efter "Leve og Bo konceptet", hvor hverdagen tilrettelægges efter beboernes behov, ønsker og individuelle formåen.

Sådan er boligerne

Der er 90 lejligheder på 35 til ? m2, hvor nogle er to-rums lejligheder med et lille tekøkken.

Af de 90 lejligheder er der indrettet 46 demensboliger. Det er et–rums boliger uden tekøkken, og med en ekstra fælles opholdsstue.

Der findes kælderrum til hver lejlighed.

Maden på Sophienborg

Vi serverer alle måltider i de enkelte bo-enheders køkken-alrum. Du har også mulighed for lave morgenmad i din egen bolig.

Du og de andre beboere har medindflydelse på, hvad der serveres til de enkelte måltider og der tages individuelle hensyn. Vi køber ind  og tilbereder morgenmad, frokost og mellemmåltider sammen med dig og de andre beboere.

Aftensmaden leveres af køkkenet ”Mad til hver dag” som kølemad, der varmes til aften og vi deltager i måltiderne sammen med beboerne.

Hverdagsliv og aktiviteter på Sophienborg

Du har mulighed for at deltage i aktiviteter på tværs af bo-enhederne, så du bliver en del af det sociale netværk. Der er gode muligheder for snak og hygge i gården, i haverne eller for en cykeltur på vores sofacykler.

Du har altid mulighed for at trække dig tilbage og være alene i dit eget hjem, hvis du har lyst til det.

Vi lægger vægt på små oplevelser i det daglige, som fx ved at bage kage til eftermiddagskaffen, fællessang og højtlæsning af avisen. Vi tilbyder også gerne en tur ud i den friske luft, at komme med på indkøb eller at komme på en tur med bus til nye oplevelser.

Plejehjemmet Sophienborg

Hillerød Kommune - logo