Spring menu over

Skanselyet blev bygget i 1997 og har 80 boliger, der er opdelt i 10 enheder, hvor to af dem er for borgere med demenssygdomme.

På Plejehjemmet Skanselyet implementerer vi ”Eden Alternative”. Dette er en filosofi, hvor vi sammen skaber en hjemlig atmosfære i hverdagen. Vi lægger stor vægt på, at vi har en hverdag, der er tilpas fyldt med både planlagte og spontane tiltag.

Sådan er boligerne

Alle enheder er delt op i grupper af 7-9 boliger. Hver enhed har et stort fælles køkken-alrum og en dejlig udendørs terrasse. Dette giver mulighed for et trygt og nært fællesskab imellem dig, de andre beboere og medarbejderne.

Boligerne på Skanselyet:

  • er to-rumsboliger på ca. 49 m2 med stue, soveværelse, entré, tekøkken og badeværelse 
  • er store nok, til at ægtepar kan bo sammen
  • kan indrettes efter eget ønske, dog skal der tages hensyn til at medarbejderne kan hjælpe dig på forsvarlig måde

Maden på Skanselyet

På Skanselyet er det personalet, som i fællesskab med beboerne planlægger, indkøber og tilbereder maden i de fælleskøkkener, der hører til den enkelte gruppe. Den varme mad bliver leveret fra Mad til hver Dag.

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og kan tilrettelægge en individuel kostplanlægning som fx diæter og andre særlige behov.

Hverdagsliv og aktiviteter på Skanselyet

Du kan deltage i en lang række aktiviteter på Skanselyet, blandt andet banko, petanque, kreative grupper, højtlæsning, holdgymnastik og strikkeklub - disse aktiviteter planlægges af de mange dejlige frivillige, vi har i huset.

Vi holder fest, både i bo-enhederne og i den store sal, "Forsamlingshuset". Du kan også selv leje "Forsamlingshuset" til familiefester eller andet. Vi har vores egen bus, der bruges til udflugter og indkøbsture.

En gang om måneden er der gudstjeneste med sognepræsten fra Præstevang Kirke.

Plejehjemmet Skanselyet

Hillerød Kommune - logo