Spring menu over
Hillerød Kommune søger social- og sundhedsassistent elever til Hovedforløb. For at søge SSA hovedforløb, skal du have bestået Grundforløb 2, eller være uddannet Social- og sundhedshjælper.

Som social- og sundhedsassistent kan du varetage opgaver inden for mange grene af sundhedsvæsenet – både i Kommuner, i psykiatrien og på sygehuse. Du bliver autoriseret til at varetage sammenhængende borgerforløb. Opgaverne består for eksempel i personlig pleje, rehabilitering sundhedsfremme, sygdomsforebyggelse, dokumentation, medicinadministration og sygeplejeopgaver.

Som social- og sundhedsassistent skal du arbejde med koordinerende funktioner, pædagogiske opgaver og med kvalitetssikring. Dette vil også være opgaver i elevtiden på hovedforløbet.

Om dig

  • Du er interesseret i at arbejde med mennesker,
  • Du er interesseret i og har lyst og overskud til at udvikle dig både personligt og fagligt.
  • Du er indstillet på at udvikle evner/kompetencer inden for kommunikation og samarbejde.
  • Du er mødestabil og tager ansvar for din uddannelse.

Om uddannelsesforløbet

Uddannelsen kan gennemføres på tre måder:
  • Som EUD (erhvervsuddannelse): hvis du er under 25 år  
  • Som EUV (erhvervsuddannelse for voksne): hvis du er over 25 år. Uddannelsen tilpasses din tidligere erhvervserfaring og skolebaggrund
  • EUX (erhvervsuddannelse med gymnasie niveau på udvalgte fag)

Uddannelsen veksler mellem teori og oplæring. Oplæringen er fordelt mellem primær sektor, kommunal socialpsykiatri og demens i kommunalt regi samt den sidste praktik, hvor du både er i somatisk og primær sektor.

Løn og ansættelsesforhold

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Ansættelsen er tidsbegrænset. Det betyder, at du er ansat så længe uddannelsen varer. Du får løn under hele uddannelsen.
 

Ansættelsesprocessen

Du skal søge stillingen online.

Stillingsopslaget løber til den 10. januar 2024. Vi ansætter og afholder løbende samtaler med følgende ansøgningsfrister 1. juli, 1. august, 1. september, 1. oktober, 1. november, 1. december og 10. januar - derfor kan du sende din ansøgning til SSA hovedforløb, når det passer dig.

I ansøgningen skal du vedlægge relevante dokumenter; 9. og eller 10. klasses afgangsprøver, SOSU –grundforløbs 2 bevis eller bevis på at du er i gang med Grundforløb 2 eller dokumentation for gennemført SSH uddannelse. Derudover et overskueligt CV.

Hvis du har erhvervserfaring inden for sundhed og omsorg bedes du medsende dokumentation for dette.

Yderligere oplysninger

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte uddannelseskonsulent:

Majbritt Forman på mail mafo@hillerod.dk eller Sidsel Skelbo på mail sidsk@hillerod.dk                                       
                                               

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfrist
10. januar 2024

Tiltrædelse
Samtaler afholdes hver måned og derefter individuel ansættelsesdato

Kontakt
Majbritt Forman
mafo@hillerod.dk

Arbejdssted
Sundhedsfremme og Uddannelse

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Hillerød Kommune - logo