Whistleblowerordning

Du kan som medarbejder eller samarbejdspartner i Hillerød Kommune bruge whistleblowerordningen, hvis du har viden eller mistanke om ulovlige eller andre alvorlige forhold i kommunen.

Opdatering august 2021: Ordningen varetages pt. af Byrådssekretariatet, da stillingen som borgerrådgiver er vakant.

Ordningen er vedtaget af Hillerød Byråd, og det er vores borgerrådgiver, som modtager oplysningerne. Hun er uafhængig af kommunens forvaltning og sørger for, at kommunens ledelse får besked om sagen, så de kan undersøge forholdene nærmere.

Formålet med ordningen er, at medarbejdere og samarbejdspartnere på en tryg, sikker og anonym måde kan gøre opmærksom på ulovlige eller andre alvorlige forhold i kommunen. Samtidig sikrer ordningen, at oplysningerne bliver håndteret hurtigt og konstruktivt.

Ordningen skal ses som et supplement til den interne dialog og åbenhed i Hillerød Kommune. Som medarbejder må du, inden du bruger whistleblowerordningen, meget gerne overveje, om problemet evt. kan løses ved at gå til din egen leder eller tillidsrepræsentant.

Læs mere på whistleblowerportalen her

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her