Handicappolitik

Her kan du læse handicappolitikken for Hillerød Kommune. Politikken er blevet til med bidrag fra borgere, politikere, erhvervsliv, foreningsliv m.fl. samt Handicaprådet, Ældrerådet og Udsatterådet.

Her kan du læse handicappolitikken, der blev godkendt november 2019. Politikken vil få et nyt og mere tilgængeligt layout senere.

Den videre proces 
Til handicappolitikken skal der tilknyttes en handleplan, der kan omsætte politikkens ambitioner til konkrete handlinger. I januar 2020 blev der holdt et borgermøde, hvor alle interesserede kunne komme med anbefalinger til det arbejde. 

Byråd forventes at godkende handleplanen, der vil blive sendt til høring i Handicapråd, Ældreråd og Udsatteråd.

Opsamlinger fra borgermøder om handicappolitik og handleplan

Den 29. januar 2020 var der åbent borgermøde, hvor alle havde mulighed for at komme med bidrag til den handleplan, der skal omsætte politikkens ambitioner på handicapområdet. 

Herunder kan du finde opsamlingen fra de fire temaopdelte workshops. Der kom mange gode bidrag til handlinger – både til det, der allerede fungerer godt, og som man kan arbejde videre på og til det, der kan arbejdes på at udvikle. Vi kan ikke gøre alting på én gang, og det har også været et gennemgående budskab ved de tidligere møder, at der hellere skal være få, men konkrete handlinger. Nogle bidrag vil måske kunne ses direkte i den endelige handleplan, andre vil måske være kædet sammen med lignende bidrag. Politikere og projektgruppe vil gerne takke for alle bidragene, der har gjort os klogere på, hvad der er vigtigt, for jer, der deltog i borgermødet. 

Opsamling fra workshop om handleplan januar 2020

Herunder finder du opsamlinger fra de tidligere borgermøder:

Opsamling fra workshops april 2019

Opsamling fra kaffemøde september 2019

 

 

 

 

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her