Skanselyet

Skanselyet er et plejehjem med 80 2-rums boliger. Vi tilstræber, at Skanselyet er et hus, hvor beboernes trivsel og personalets arbejdsglæde er i højsædet.

 Om Skanselyet

 undefined

 Klik her for at se hvor Plejehjemmet Skanselyet ligger i Hillerød

Plejehjemmet Skanselyet blev etableret i 1997, og efter en udvidelse i 2009 består centeret nu af i alt 80 boliger.

Plejehjemmet er inddelt i 10 mindre boenheder. Hvoraf de 2 enheder er for borgere med demenssygdomme.

Alle boligerne er to rumsboliger med stue, soveværelse, entré, tekøkken og badeværelse. Udover egne faciliteter kan beboerne også glæde sig over et stort fælles køkken-alrum og en dejlig udendørs terrasse.

Alle enheder er opdelt i grupper af 7-9 boliger. Det giver mulighed for et trygt og nært fællesskab imellem beboerne, samt imellem beboere og medarbejdere.

Plejehjemmet Skanselyet har desuden boliger, der er store nok til, at ægtepar kan bo sammen.

På Plejehjemmet Skanselyet implementerer vi ”Eden alternativ”. Dette er en filosofi, hvor vi sammen skaber en meningsfuld hverdag for alle. Vi lægger stor vægt på, at vi har en hverdag, der er tilpas fyldt med både planlagte og spontane tiltag. Læs mere om "Eden alternativ" her og Læs mere om Skanselyets vision her 

Skanselyets boliger ejes af boligselskabet Nordsjælland. Da boligen lejes af ud af boligselskabet, bliver der udleveret en huslejekontrakt ved indflytning. Derfor skal boligen også opsiges ved fraflytning.

Organisationdiagram for Plejehjemmet Skanselyet se Skanselyets organisationsdiagram her

For at få en bolig på Skanselyet, skal man visiteres hertil af Hillerød kommunes Læs mere om, hvordan du søger plejehjemsplads her 

Kontakt Skanselyet:

Plejehjemsleder 
Peyman Luo
Tlf. 7232 8931   

Områdelederne
Caroline Risegaard Jensen - Administrativ leder                                                  
Tlf. 7232 8932

Jette Vilstrup - Områdeleder for Lyet 1 sal og stuen
Tlf. 72328933

Lena Solveig Jepsen - Områdeleder for Skovledet og Skansebo
Tlf. 72328934
                          
Sekretær
Linea Kegel                                                            
Tlf. 7232 6403

Kostansvarlig
Helle Kærvang Rasmussen
Tlf. 7232 6613

Pedel Claus Hansen imellem 8-12
Tlf. 2344 4290/7232 6405

Boliger på Skanselyet

Udlejning af boligerne på Skanselyet administreres af Boligselskabet Nordsjælland, Hillerødholmsalle 17A, 3400 Hillerød
telefon 48 26 90 00.

Boligerne er umøblerede, og kan indrettes efter eget ønske. Dog skal den indrettes på en sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde. Vi står gerne til disposition med råd og vejledning.

Alle lejlighederne på Skanselyet 1 er på 48,7 m2. Se plantegning på lejligheder på Skanselyet 1 her. 

På Skovledet 100 A og B er lejlighederne på 48,9 m2. Se plantegning på lejligheder på Skovlodet 100 her.

Alle boliger kan benyttes af ægtepar.  

Læs hvordan du søger om beboerindskudslån her 

Læs hvordan du melder flytning her

Mad

På Skanselyet er det personalet, som i fællesskab med beboerne planlægger, indkøber og tilbereder maden i de fælleskøkkener, der hører til den enkelte gruppe.

Den varme mad bliver leveret fra "Mad til hver Dag". Maden leveres som kølemad beregnet til opvarmning og servering om aftenen. Kommunens kostansvarlige og klinisk diætist sørger for korrekt ernæring, økonomi i forbindelse med kosten, overholdelse af fødevarelovgivningen og den løbende undervisning af personalet.

Vi tager udgangspunkt i beboernes ønsker og behov og kan tilrettelægge en individuel kostplanlægning som fx diæter og andre særlige behov.

Det er muligt at afmelde sig fra maden i hele dage eller enkelte måltider, morgenmad, frokost og aftensmad. Afmelding af aftensmaden skal ske direkte til personalet i den enkelte gruppe 3 uger før. Frokost og morgenmad senest dagen før. Mellemmåltider kan ikke frameldes.

Kostforplejning dækker al mad og drikke til hverdag samt til fest og højtider. Øl og vin er reserveret til weekender og særlige lejligheder. Alt der skaber stemning omkring maden fx blomster, lys og servietter hører med.

Der er altid plads til familie og venner kan deltage i måltiderne efter aftale med personalet. Tilmelding til aftensmåltidet er 5 dage før, så vi kan nå at bestille ekstra aftensmad. Betaling for gæstemad sker via den månedlige opkrævning. Vi har altid frisk kaffe på kanden til uventede gæster.

Klik her for at se priserne for fuldkost på plejehjemmene

Ved større gæstebud er det muligt for beboere at leje Forsamlingshuset. 

Nyheder og aktiviteter

Der foregår mange aktiviteter på Skanselyet, her nævnes nogle af dem. Læs mere i husavisen "Skanseposten", hvis du er interesseret i flere oplysninger om aktiviteter i denne måned.

Banko
Afholdes i Forsamlingshuset hver mandag kl. 13.30-14.30, og alle beboer er velkommen. 

Kreativ gruppe
Mødes hver torsdag i forsamlingshuset og laver kreative ting.

Petanque klubben
Der spilles petanque på vores bane hver forår og sommer.

Kirstens strikkeklub og højtlæsning
Klubben mødes hver tirsdag, hvor der strikkes firkanter, som syes sammen til slumretæpper. Slumretæpperne leveres til Grønnegadecenteret, som sørger for, at de bliver sendt ud i verden, hvor der er brug for varme tæpper. Imens der strikkes, kommer en frivillig fra Skanselyets venner og læser højt fra en bog, som er nøje udvalgt til lejligheden, og der bliver rigtig hygget.

Fester
Høstfest afholdes for beboerne i vores Forsamlingshus, alle andre fester, så som julefrokost, påskefrokost osv. arrangeres i afdelingerne, hvor beboerne samles i køkkenerne og hygger.

Gudstjeneste
Første ulige uge om torsdagen er der gudstjeneste i forsamlingshuset med sognepræst Annemarie Lund fra Præstevang kirke.

Skansebio
En gang om måneden vises der film i vores mødelokale for de beboer og pårørende som kunne have lyst, der serveres popcorn, chips og drikkevarer.

Skanselyets venner - frivillige
Skanselyets venner er en forening af frivillige, som står bag arrangementer for beboerne. Det er café-eftermiddage, busture og meget andet. De giver også en hånd med ved fester og arrangementer på plejehjemmet. Har du lyst til at høre mere om Skanselyets venner? Kontakt Gurli Due Eriksen på telefon 23482814 og e-mail gurli@live.com.

Bus
Vi har en bus som vi benytter til udflugter og indkøbsture.

 

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve her

RSS