Fritidspas

Er du forælder til et barn, der gerne vil gå til spejder, karate, musik eller noget helt fjerde i sin fritid? Har du ikke råd til at betale kontingent for dit barns fritidsaktivitet? Så kan du få hjælp til at betale dit barns foreningskontingent

Hillerød Kommune har i 2021 sat penge af til at økonomiske trængte familier bosiddende i Hillerød Kommune kan få betalt kontingent i en forening på op til 2.000 kr. om året, for et eller flere børn mellem 3 og 17 år.

Fritidspasset kan bruges til mange forskellige foreningsaktiviteter, som f.eks. svømning, fodbold, tegning, sang og musik, spejder, karate, eller noget helt andet. Aktiviteten skal foregå i Hillerød Kommune og tilbuddet gælder ikke private fritidsudbydere som f.eks. fitnesscentre og visse danse- og rideskoler.

Der gives kun fritidspas til en aktivitet pr. barn.

Hvem kan få et fritidspas?

For at få et fritidspas må husstandens samlede indtægter ikke overstige 192.714 kr. om året. Har familien mere end et barn forhøjes indkomstgrænsen med kr. 7.000 for hver barn ud over det første. Som tommelfingerregel er det primært enlige forsørgere og borgere på integrationsydelse.

Sådan ansøger du fritidspas

Udfyld ansøgningsskemaet til fritidspas og send skemaet via linket Skriv til Kultur og Udvikling så ansøgningen sendes som sikker digital post til Hillerød Kommune.

Yderligere spørgsmål eller behov for hjælp til at søge, kontakt da Jacqueline Perret-Gentil, som er administrativ medarbejder i Kultur, Idræt og Folkeoplysning på tlf. 72 32 53 18.

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her