Spring menu over

Virksomhedspraktik og løntilskud

En virksomhedspraktik kan give dig mulighed for at lære en virksomhed at kende  - og det er en god mulighed til at vise en arbejdsgiver, at du passer til jobbet, så virksomheden måske kan tilbyde dig et job.

Du kan søge om virksomhedspraktik allerede fra din første dag som ledig. Virksomhedspraktikken kan foregå i alle typer af virksomheder. Du kan dog ikke komme i praktik i den virksomhed, du seneste var ansat i.

Du kan søge om virksomhedspraktik i alle typer af virksomheder, så længe du ikke har været ansat i virksomheden før - allerede fra din første dag som ledig.

Du kan bruge et job med løntilskud til at få genoptrænet eller styrket dine kvalifikationer. Det kan også være en mulighed for at prøve en helt ny type job.

Hvis du bliver ansat i et job med løntilskud, får arbejdsgiveren tilskud til din løn i en afgrænset periode. Det kan enten være hele din ansættelsesperiode eller blot i begyndelsen af en kortere eller fast ansættelse. Du kan søge et løntilskudsjob i alle offentlige og private virksomheder. Det skal være sandsynligt, at ordningen fører til en almindelig ansættelse.

Hvornår du kan starte i et løntilskudsjob, afhænger af hvilken økonomisk hjælp du får.

​Din aftale om et job i løntilskud skal altid godkendes af jobcentret.

Jobcenter Hillerød

Telefontider:
Mandag-onsdag 10 - 14
Torsdag 12 - 17
Fredag 10 - 12

Hillerød Kommune - logo