Spring menu over

I Hillerød Kommune har vi i alt 44 nyttehaver, som vi lejer ud til borgere med bopæl i kommunen. Hvis du ønsker at leje en nyttehave, er det en betingelse, at du ikke har egen have i forbindelse med din bopæl eller har et sommerhus, byggegrund eller lignende. Nyttehaverne er vist med orange på kortet nederst på siden.

Solvang

Solvang ligger i området bag Slotskroen. Her har vi 12 haver.

Holmene

Holmene ligger på Jagtvej 27. Her har vi 32 haver, hvor du kan dyrke blomster, frugt og haveglæde. Haverne ligger på en gammel losseplads, og derfor bør du tage forholdsregler og dyrke rodfrugter og tilsvarende i højbede med frisk jord.

Ønsker du at leje en nyttehave?

Vi udlejer normalt for et år ad gangen fra april til april med ret til forlængelse et år ad gangen, så længe du ønsker det. Hvert år i januar måned sender vi et indbetalingskort til alle, som havde have sidste år. Når lejen for det kommende år er betalt, er lejekontrakten samtidig forlænget for et år. Vi tilbyder haver, der bliver ledige, til borgere, der står på vores venteliste.

Hvad koster det at leje en nyttehave?

Prisen for en sæson er kr. 500 uanset havens størrelse og beliggenhed.

Ansøg om at leje en nyttehave

Hvis du ønsker at at leje en af Hillerød Kommunes nyttehaver skal du udfylde ansøgningsskema her på siden med dine kontaktdata og ønske til havens beliggenhed. Du må væbne dig med tålmodighed, for på nuværende tidspunkt har vi ingen ledige haver og desværre flere års ventetid. Vi sætter dig på ventelisten og kontakter dig, når der bliver en ledig have til dig.

Ejendomme

Telefontider

Mandag - tirsdag kl. 10 - 14

Onsdag lukket 

Torsdag kl. 10 - 17

Fredag kl. 10 - 12

Brug Digital Post, hvis du skriver noget om dig, et familiemedlem eller andre personfølsomme oplysninger.

Hillerød Kommune - logo