Spring menu over

Vi er et levende hus med fugle, fisk og katte. Medarbejderne har ofte deres hunde med ligesom børn altid er velkomne - det giver masser af sjove og varme oplevelser til stor glæde for os alle og det gør, at vi har en aktiv hverdag.

Ålholmhjemmet er registreret som et "Eden Alternativ" -plejehjem - en filosofi der går ud på at nedbringe kedsomhed, ensomhed og hjælpeløshed.

Det er i høj grad de aktiviteter som hører et hjem til, som giver værdi. Fx fælles kaffe i opholdsstuen, højtlæsning, have, drivhus, billard, musik, madlavning og vasketøj.

Sådan er boligerne

Vi har 3 lejlighedstyper på 26 til 50 kvm, i alt 46 lejligheder fordelt på 6 huse. De fleste er 1-værelses lejligheder, men vi har også 17 lejligheder, hvor der er plads til ægtepar. Vi har store fællesområder, og i hvert hus er der køkken og stue i fællesområderne.

Alle lejligheder har eget bad med vaskemaskine og tørretumbler. Det er lyse lejligheder, som har et stort vinduesparti, og enkelte har dør, så man kan komme ud og nyde lejlighedens private terrasse.

Hvert hus har egen lukket gårdhave med træer, buske og blomsterbede. 

Der er fokus på velfærdsteknologi, hvor det kan hjælpe dig og personalet til en bedre hverdag. Vi har bl.a. døgnrytmelys og nødkald med positionering i huset. 

Maden på Ålholmhjemmet

På Ålholmhjemmet er det personalet, som i fællesskab med beboerne planlægger, indkøber og tilbereder maden i de fælleskøkkener, der hører til den enkelte gruppe. Den varme mad bliver leveret fra "Mad til hver Dag".

Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og kan tilrettelægge en individuel kostplan som fx diæter og andre særlige behov.

Her finder du Ålholmhjemmet

 

Plejehjemmet Ålholmhjemmet

Hillerød Kommune - logo