Spring menu over

Der er igen glade børn i sadlen, når det populære børnecykelløb Škoda BørneTour vender tilbage i 2024 og besøger mere end 20 danske byer med cykelsjov for børn.

Søndag den 21. april kommer Škoda BørneTour igen til Hillerød, og alle cykelglade børn og unge i alderen 3-15 år inviteres til at være med. Škoda BørneTour er begyndercykelløb for børn og unge, hvor alle kan være med, uanset fart, type af cykel og ambitionsniveau.

Škoda BørneTour Hillerød arrangeres af den af CC Hillerød, Danmarks Cykle Union og med støtte fra Hillerød kommune.

Skoda Børnetour

En lille smule Tour de France-magi til Hillerød

Tour de France-sponsoren Škoda drysser Tour-magi over BørneTour-løbene, og hos bilproducenten, der har et nært forhold til cykelsporten, ser den danske direktør gerne flere børn i sadlen i hverdagen.

Vi har været en del af cykelsporten og Tour de France i mange år, så jeg glæder mig virkelig meget til at komme ud og møde en masse cykelglade børn og unge. De sidste års somre har været en sand folkefest med Tour-start i Danmark og Vingegaard som samlet vinder to år i træk, og drømme starter som bekendt i det små, så det er virkelig spændende at være med til begge dele,” fortæller Thomas Bruun, direktør i Škoda Danmark.

Undersøgelser viser, at danske børn og unge cykler mindre, og den udvikling vil Skoda gerne hjælpe med at vende. Cyklen skal have en hovedrolle i hverdagen - til glæde for både sundhed, livsglæde og klima.

CC Hillerød ser frem til besøget

Škoda BørneTour arrangeres af den lokale cykelklub CC Hillerød og formand i klubben Michael Egebjerg Hansen, ser frem til at skyde Škoda BørneTour i gang i Hillerød:

”Cykelsport er både sjovt og meget socialt, og vi tror på, at alle kan få en rigtig god og unik oplevelse med Škoda BørneTour. Uanset hvordan det går, så kommer man med sikkerhed hjem med en guldmedalje og en god cykeloplevelse – og måske mod på at prøve sig af i en cykelklub”, fortæller Michael Egebjerg Hansen, formand i CC Hillerød.

Skoda Børnetour

Man kan læse mere og tilmelde sig til Škoda BørneTour i Hillerød her.

Hillerød Kommune - logo