Spring menu over

Janna Rasmussen, Mikkel Kailow og et trænerteam fik tildelt de tre eftertragtede priser, som uddeles af Hillerød Samvirkende Idrætsforeninger efter indstilling fra foreningerne.

Årets Idrætsleder

Årets Idrætsleder går til en leder, som gør et stort arbejde i en idrætsforening. Janna Rasmussen startede i FIF Hillerød Atletik som ti-årig – og har en 70 år lang karriere bag sig. Hun var aktiv i mange år, men har ikke mindst som leder sat sine spor: Atletikfaciliteterne på Hillerød Stadion var hun primus motor i at få anlagt i 1997 og hun var bærende kraft i det årlige og populære motionsløb Gribskovløbet, som siden 1972 har haft flere end 50.000 løbere til start.

Idrætsprisen

Idrætsprisen gives til en idrætsudøver, som har udmærket sig specielt. Og det må man sige at Mikkel Kailow fra Hillerød Ju-jutsu har gjort i 2023: Først blev han verdensmester i vægtklassen -94 kilo i Mongoliet – og få måneder senere vandt han bronze i World Combat Games i Riyadh.

Trænerprisen

Trænerprisen går til en træner/instruktør, som yder en solid indsats i en idrætsforening. Og i år er der fire om at dele prisen: Rikke Nygaard Monrad, Anne Konring Larsen, Jesper Kirkeby Brigsted og Rune Nygaard Monrad. De udgør ungdomstrænerteamet i FIF Hillerød Orientering.Og det gør de godt – for som indstillingen fortæller:
"Dette dedikerede team har udvist en ekstraordinær indsats og engagement i at udvikle et træningstilbud med fokus på at fremme samhørighed og fællesskab blandt vores ungdomsmedlemmer i alderen 6 til 14 år".

Foto: Erling Madsen

Idrætspriser 2024
De tre repræsentanter for årets prisvindere. Foto: Erling Madsen
Hillerød Kommune - logo