Spring menu over

Fra 3. oktober kan borgere, der er visiteret til personlig pleje og/eller praktiske opgaver, vælge imellem en ny privat leverandør af hjemmepleje Det Skønne Liv og Hjemmeplejen i Hillerød Kommune.

”Vi er glade for at kunne tilbyde en privat leverandør, så de mennesker, der hellere vil have det, har muligheden for at vælge den løsning. Vi prioriterer, at borgerne får en god service og pleje, så jeg er glad for, at der er lykkedes at få en privat leverandør, der kan og vil leve op til vores kvalitetskrav”, siger formanden for Omsorg og Livskraftsudvalget Christina Thorholm.

Faglig leder Lone Filtenborg Rasmussen, Det Skønne Liv, siger, ”Vi glæder os til at samarbejde med Hillerød Kommune og yde en god og nærværende service til borgerne”.

Ud over samarbejdet med Hillerød Kommune er Det Skønne Liv også leverandør af hjemmepleje i Gribskov Kommune.

Ajourcare er også privat leverandør af hjemmepleje i Hillerød Kommune, men ophører d. 31. oktober, da de har ønsket at opsige kontrakten med Hillerød Kommune.

De borgere, der i dag har valgt Ajourcare som leverandør af hjemmepleje, får brev om, at de kan vælge imellem Det Skønne Liv og Hjemmeplejen i Hillerød Kommune.

Hillerød Kommune - logo