Spring menu over

Økonomiudvalget i Hillerød Kommune har besluttet at igangsætte arbejdet med udarbejdelsen af lokalplan 481, 482 og 483 for to solcelleparker og et Power-to-X-anlæg.

Lokalplanprocessen er igangsat efter en ansøgning fra virksomheden European Energy.

Anlæggene tænkes placeret som vist på dette kort:

Kortbilag der viser hvor solcelleparker og PtX anlæg kan placeres

Invitation til borgermøde

Vi inviterer til indledende borgermøde forud for udarbejdelsen af plangrundlaget for lokalplanerne.

Borgermødet bliver holdt torsdag den 27. april 2023 kl. 17.30 – 21.30 på Hillerød Rådhus, Trollesmindeallé 27, 3400 Hillerød.

Fra kl. 17.30 vil Hillerød Kommune byde på en sandwich og lidt at drikke. Selve borgermødet starter kl. 17.45

På mødet vil vi gennemgå den ønskede udvikling af området, og du får mulighed for at stille spørgsmål og komme med kommentarer til projekterne.

Årsagen til at borgermødet vil vare 4 timer er, at der vil være en workshop, hvor vi i fællesskab skal arbejde med at kortlægge potentialer og udfordringer ved projekterne.

Husk at tilmelde dig borgermødet – senest den 17. april

Af hensyn til både plads og forplejning, bedes du tilmelde dig borgermødet på forhånd og senest den 17. april.

Du tilmelder dig ved at sende en mail til byudvikling@hillerod.dk. I emnefeltet skriver du "Tilmelding borgermøde om solcelleparker". Husk at skrive dit navn i selve mailen. Hvis du tilmelder mere end én person, så husk også at skrive det i mailen. Du kan fx skrive "Vi kommer 3 personer".

Hvordan kan jeg læse mere om projektet?

Du kan læse mere om projektet på Hillerød Kommunes digitale borgerinvolveringsplatform ’Sammen om Hillerød’På Sammen om Hillerød finder du bl.a. information om, hvordan planlægningsprocessen vil se ud, og hvor langt den er nået. Det fremgår bl.a. hvornår du kan sende høringssvar til projektet.

Derudover er der information om selve projektet, fx om hvor solcellerne tænkes opført, og hvordan de ser ud mv. Dette beskrives detaljeret i startredegørelsen som du også kan finde inde på Sammen om Hillerød.

Vi håber, at du vil gå ind på Sammen om Hillerød og deltage i debatten. Husk at oprette dig som bruger, hvis du ønsker at deltage aktivt, fx ved at sende et høringssvar. Det gør du ved at trykke på ’registrer dig’ (den røde knap), hvor du hurtigt kan oprette en bruger.

Har du spørgsmål

Har du nogle spørgsmål, kan du kontakte Hillerød Kommune på mail
byudvikling@hillerod.dk eller tlf. 7232 2146.

Hillerød Kommune - logo