Spring menu over

Hillerød Kommune og Fujifilm Diosynth Biotechnologies gennemgik den strækning, hvor virksomheden havde behov for elforsyning. Hvor kablerne lå fjernest fra kørebanen, blev der anlagt fortov.

For Fujifilm Diosynth Biotechnologies var det en god forretning, fordi virksomheden ikke skulle reetablere stien med ny asfalt i fuld bredde, og for Hillerød Kommune var gevinsten at få et nyt fortov. Virksomheden stod for at anlægge fortovet, mens kommunen skulle levere fliserne, ligesom kommunen fik strækningen helt med ved også at anlægge en kortere strækning fortov.

”Det var en rigtig god løsning, vi fandt, da Fujifilm fik sikret elforsyningen og vi fik et nyt fortov på en meget befærdet strækning på Milnersvej. Her er mange gående og cyklende, både studerende og medarbejdere til for eksempel Fujifilm, Novo Nordisk og Hillerød Rådhus,” siger formanden for Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget, Dan Riise.

”Samtidig har samarbejdet skabt færre gener, fordi ledningsarbejde og fortovsarbejde er sket samtidigt,” siger han.

Også hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies er der tilfredshed over samarbejdet.

”Vi har været meget glade for det gode samarbejde med Hillerød Kommune hele vejen igennem dette projekt. Det har stor betydning for os, at vi finder løsninger sammen med kommunen som privat arbejdsplads her i området”, siger Ayesha Khawajazada, Associate Manager hos Fujifilm Diosynth Biotechnologies.

Hillerød Kommune samarbejder med andre om eksempelvis stier, veje, ledningsarbejder med videre ligesom Fujifilm Diosynth Biotechnologies har investeret i mere offentlig busbetjening af virksomheden.

 

Hillerød Kommune - logo