Spring menu over

Det er et kendt ansigt på Hillerød Rådhus, der fra den 1. august skal være direktør for Økonomi, Digitalisering og Velfærdsteknologi. Nick Kjær Skovgaard har i de seneste syv år været økonomichef i Hillerød Kommune.

”Hillerød Kommune er en kommune i stærk vækst med mange nye borgere og store nye erhvervsområder. Det stiller mange krav til kommunen at være Danmarks for tiden hastigst voksende, og ikke mindst alle spørgsmål vedrørende kommunens fysiske udvikling, miljø og klima. Her tager direktør Lars Mørk et større ansvar, mens økonomiansvaret i direktionen overlades til Nick Kjær Skovgaard.

 

”Byrådet har derfor besluttet at oprette en ny direktørstilling dedikeret til områderne økonomi, velfærdsteknologi og digitalisering. Bredt i Hillerød Kommune skal vi sætte yderligere retning for den gode borgerservice med øget digitalisering, vi skal se endnu mere på, hvordan vi kan benytte velfærdsteknologiløsninger, blandt andet for at imødegå de stigende udfordringer med at finde personale, og så skal vi fortsat sikre en sikker styring af økonomien. Med Nick Kjær Skovgaard får vi den sikre hånd, vi kender ham som en meget dygtig økonomichef, og jeg er glad for, at Nick valgte at søge stillingen, ” siger Kommunaldirektør Erik Nygreen.

Med ansættelsen af Nick Kjær Skovgaard i direktørstillingen består direktionen i Hillerød Kommune nu af fire fagdirektører og en kommunaldirektør.

De øvrige direktører er Lars Mørk, direktør for Udvikling, Miljø og Teknik, Lisbeth Rindom, direktør for Børn, Skole og Familie, Helle Hagemann, direktør for Job, Social og Sundhed og Kommunaldirektør Erik Nygreen.

Hillerød Kommune - logo