Spring menu over

Frode fortæller, at det sværeste (og det sjoveste) ved at være med til at skabe en helt ny bydel er, at man ikke bare kan gøre, som man plejer.

Vi starter med store åbne marker uden f.eks. veje, varme- og vandrør. Det meste skal skabes fra scratch og times, så vi ikke spænder ben for hinanden. Mit job er at have det samlede overblik, men jeg er egentlig en meget lille brik i et stort puslespil af dygtige mennesker.  

Efter 6 år må Frode siges at være vores helt egen Favrholm-ekspert på Hillerød Rådhus. Men han sidder alt andet end fast i kontorstolen. Et byudviklingsprojekt i dén kaliber, som Favrholm er, betyder nemlig samarbejde på tværs af mange forskellige aktører rundt omkring i hele kommunen – og med fx regionen, virksomheder, arkitekter, byggefolk, arkæologer, områdets beboere og naboer og dem, der bare er nysgerrige efter at høre mere om Favrholm.  

Og netop det med at give alle mulighed for at følge med i bydelens udvikling og give deres besyv med, optager Frode meget: ”Det er udfordrende at involvere folk i noget, de ikke kan se endnu. Men vi vil rigtigt gerne fortælle om byrådets visioner for blandt andet bæredygtighed, sundhed og fællesskaber i Favrholm, og vi holder jævnligt borgermøder og events i mødestedet Pionercampen tæt på hospitalsbyggeriet, hvor alle kan udveksle ideer til hvordan bydelen bliver god, både for dem der kommer til at bo der, men også for hele Hillerød by og kommunen”.  

Hvis du vil vide mere om Favrholm, så besøg hjemmesiden www.favrholm.dk, hvor du også kan tilmelde dig Favrholms nyhedsbrev.   

Hillerød Kommune - logo