Spring menu over

”Det giver mig en enorm glæde, når jeg kan se børn, der lykkes i situationer, hvor de har haft det svært. Det er min store drivkraft” fortæller Jonas.

Jonas har været lærer i mange år bl.a. på Frederiksborg Byskole, men har siden 2019 været AKT-lærer og SSP-koordinator på Hanebjerg Skole. 

Jeg er er meget nørdet og går meget op i teorier, der ligger bag vores handlinger. Det er enormt spændende, og jeg bruger det i mit arbejde.

Brobygning og trivsel er nogle af de kerneopgaver Jonas har, og han bruger meget tid på at genskabe gode relationer mellem elever, eller situationer, hvor han skal hjælpe med at få en konflikt løst, hvor det hele er kørt lidt fast.

"Så er det fedt, når tingene går op i en højere enhed, og jeg kan godt mærke, det er gået godt. Så sker det ind imellem, at jeg får et kram næste morgen.”, siger Jonas.

Udover at arbejde med trivsel for elever, sparrer Jonas også med sine lærerkolleger, og deltager på forældremøder med forskellige temaer som fx børn og unges brug af sociale medier.

Hillerød Kommune - logo