Spring menu over
Har du brug for at supplere SU'en? Eller en anden indtægt. Og vil du bruge tiden på noget, der betyder noget for andre. Måske passer det ind i dit studie, og du trænger til noget praksiserfaring, eller måske har du bare tid til overs og vil gerne prøve kræfter med vores verden.

Hvem er vi?

Regnbuen, hvor vi har brug for dig, er aktivitets- og samværstilbud for 45 voksne brugere med varigt nedsat psykisk funktionsevne. En del af brugerne har desuden varigt nedsat fysisk funktionsevne og andre brugere har udfordringer inden for autismeområdet. Samlet set har alle brugerne behov for omfattende støtte i løbet af dagen.

I Regnbuen tilbydes aktivitet og samvær målrettet brugernes ønsker og behov. Det betyder, at vi har samvær, der understøtter nærvær og sansemotorisk kontakt og vi har kreative og oplevelsesorienterede aktiviteter samt aktiviteter der indeholder bevægelse, arbejde og udeliv i naturen.

Dine arbejdsopgaver

Som vikar skal du kunne indgå i alle aktiviteter med alle typer brugere. Det stiller store krav til din omstillingsevne og psykiske robusthed og forudsætter høj grad af empati og etik over for brugerne. Til gengæld vil du komme til at samarbejde med meget erfarne og fagligt dygtige medarbejdere, der er uddannede pædagoger, pædagogiske assistenter eller ergoterapeuter.

Ansøgningsfrist

Den 19. september 2022. 

Kontakt 

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen som tilkaldevikar, kan du kontakte koordinator Anette Rolsted Berg på telefon 72 32 60 48.
Send os din ansøgning hurtigst muligt for vi ansætter løbende.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfrist
4. september 2022

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Kontakt
Anette Rolsted Berg på telefon 72 32 60 48

Arbejdssted
Bocenter for unge og voksne - Følstruphusene

Ansættelsesforhold
Deltid

Hillerød Kommune - logo