Spring menu over
Vil du være en del af et fantastisk RPA-team? Vil du have ansvaret for alle faser fra modtagelsen af en automatiseringside til robotten er i drift? Så er det måske dig, vi søger.

Vi hjælpes ad

Du vil blive ansat i afdelingen Digitalisering og IKT-Drift og du vil have direkte reference til Digitaliseringschefen, Claus Jensen.
I Digitalisering og IKT-Drift er vi 23 medarbejdere, der til dagligt sikrer alt lige fra drift af netværk og telefoni til brugersupport og projektledelse. Vi har forskellig baggrund, og vi servicerer 5000 brugere, så der er nok af spændende opgaver at tage fat på.

Du vil blive en del af Digitaliseringsteamet, hvor du skal arbejde sammen med 10 engagerede kollegaer.
Når du starter hos os, vil du opleve et professionelt RPA-team. Vi har værktøjer, skabeloner og en guide til, hvordan vi ønsker at arbejde med RPA, som du kan læne dig op ad, og så har vi en anden dygtig RPA-udvikler, der står klar til at hjælpe. Sammen skaber vi rum for sparring og vi hjælper hinanden med fællesopgaverne.

Vi er en fremsynet arbejdsplads med et moderne og inspirerende kontormiljø, der lægger vægt på samarbejde og udvikling og vi har gode muligheder for videreuddannelse.

Arbejdsopgaverne

Vi bygger løsninger i Power Automate, og Power Automate Desktop, og det bliver din opgave, at modtage ideer og kvalificere deres egnethed i forhold til automatisering.

Herudover skal du primært arbejde med
  • Proceskortlægning af automatiseringsideer (PDD).
  • Drifte og supportere eksisterende Robotter.
  • Kodning af nye robotter ud fra procesbeskrivelserne.
  • Øge kendskabet til RPA i Hillerød Kommune, bl.a. igennem vejledning af hvilke processer, der er bedst egnet til at blive automatiseret.

Hvem er du

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke så vigtig. Vi ønsker at finde dig, som proaktivt der vil opsøge kontakten til kollegaerne ude i afdelingerne, og som især kan varetage kommunikationen i forbindelse med de indkomne ideer, der skal kvalificeres, og kortlægges.

Du er derfor også god til at opbygge relationer, og du kan samarbejde på tværs af kommunens afdelinger med både ledelse og medarbejdere med forskellige fagligheder.

Da der både er eksisterende løsninger og efterspørgsel på nye robotter, er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændig og systematisk, og at du ubesværet kan skifte mellem drifts- og udviklingsopgaver.

Derudover er det et plus, hvis du
  • Har erfaring med Power Automate eller andet RPA software.
  • Besidder stærke IT- og programmeringskompetencer, gerne med kendskab til C#,.NET eller lignende.
  • Gode kommunikationsevner.
  • Kan bidrage med kreativ problemløsning og analytiske evner.

Er du blevet nysgerrig?

Hvis du er nysgerrig på dine konkrete arbejdsopgaver, eller hvis du vil vide lidt mere om, hvordan det er at arbejde som RPA-udvikler i Hillerød Kommune, er du velkommen til at kontakte Chef for Digitalisering og IKT-Drift Claus Jensen på telefon 72 32 91 10.

Du kan også læse mere om Hillerød Kommune på?vores hjemmeside og du kan følge os på Facebook.

Sådan søger du

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du sende en ansøgning med relevante bilag via linket senest 27. november 2022.
Vores ønske er, at du kan starte 1. februar 2023 og hvis muligt gerne før.

Arbejdsstedet er Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød.

Din løn og andre vilkår bliver forhandlet med den relevante faglige organisation efter overenskomsten og med baggrund i din uddannelse og erfaring.

 

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfrist
27. november 2022

Tiltrædelse
1. februar 2023

Kontakt
Chef for Digitalisering og IKT-Drift Claus Jensen på telefon 72 32 91 10

Arbejdssted
Digitalisering og IKT-Drift

Ansættelsesforhold
37 timer

Hillerød Kommune - logo