Spring menu over
Har du afsluttet en ungdomsuddannelse, og søger du job til dit sabbatår? Søger du et alsidigt job, hvor du skal arbejde med mennesker og værtskab? Er du en energisk og ansvarlig og mødestabil blæksprutte, som har lyst til at arbejde med en lang række praktiske opgaver, som får bibliotekets drift til at køre? Og er du klar til et job, hvor du er på benene det meste af dagen og hjælper bibliotekets gæster i samarbejde med dine kolleger. Så er dette job måske noget for dig.

Vi søger en biblioteksmedhjælper til en stilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 32 timer og tiltrædelse 1. november. Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til 1. oktober 2023.

Hillerød Bibliotek er et aktivt sted med mange tilbud, aktiviteter og arrangementer for børn, voksne og ældre og ca. 360.000 besøgende om året. Vi lægger vægt på godt værtskab, samarbejde og en velfungerende drift. Vi forventer, at du kan se dig selv som en vigtig del af denne.

Dit arbejdsområde vil primært være bibliotekets reception og velkomstområde, hvor du både kommer til at løse forskellige praktiske opgaver og betjene borgerne – bibliotekets gæster. Vi har fokus på den gode service, og det er vigtigt, at alle besøgende føler sig velkomne og godt hjulpet videre med deres gøremål på biblioteket. Vi hjælper med alt fra oprettelse som låner, billetsalg til almen it-selvhjælp, fx print, kopi, søgning og hjælp til selvhjælp på borger.dk. Du skal være indstillet på megen borgerkontakt.

Du kommer også til at arbejde med en række praktiske opgaver (fx sortere bøger, scanne kasser med materialer, finde reserveringer og andre materialer på hylderne). Endelig kommer du til at hjælpe med forskellige praktiske forefaldende opgaver lige fra at tømme opvaskemaskine til at hjælpe til ved arrangementer

Dine opgaver

  • indgå i betjeningen i bibliotekets reception med daglige vagter i hverdagen samt hver 4. lørdag
  • indgå i diverse praktiske opgaver, fx morgenarbejde, sortering af materialer, påpladssætning, tømme opvaskemaskine, vande blomster, med mere
  • hjælpe til ved aktiviteter og kulturarrangementer for børn og voksne

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har masser af gå på mod, kan arbejde selvstændigt, og at du er åben, imødekommende og fleksibel. Desuden lægger vi vægt på følgende kvalifikationer:
  • flair for service og gerne erfaring med betjening af kunder/borgere
  • gennemført en ungdomsuddannelse
  • udadvendt og vindende personlighed og møder alle borgere i øjenhøjde
  • gode almene it-færdigheder og it-teknisk flair
  • stærk fysik, så du kan holde til at stå og gå det meste af dagen og løfte mange materialer på en dag
  • god til tal og bogstaver, så du kan sortere materialer korrekt og sætte bøger rigtigt på plads

Yderligere information

For yderligere information om jobbet er du velkommen til at kontakte Leder af Ung, Voksen og reception Alice Holck Kvindebjerg, ahk@hillerod.dk, telefon 72 32 58 40.

Ansøgningsfrist

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inklusiv CV vedlagt kopi af eksamensbevis senest onsdag den 28. september 2022 via Hillerød Kommunes jobportal, https://www.hillerod.dk/service/job/.

Ansættelsessamtaler afholdes onsdag den 5. oktober.

Arbejdsstedet er Hillerød Bibliotek, Christiansgade 1, 3400 Hillerød. I forbindelse med ansættelsen indhentes børne- og straffeattest.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Ansøgningsfrist
28. september 2022

Tiltrædelse
1. november 2022

Kontakt
Alice Holck Kvindebjerg

Arbejdssted
Bibliotek-Administration

Ansættelsesforhold
Deltid

Hillerød Kommune - logo