Erhvervsstrategi i høring - høringssvar 29. april 2021

25-03-2021

Hillerød Kommune har besluttet at sende et udkast til ajourført erhvervsstrategi i bred skriftlig høring, med henblik på at modtage konkrete anbefalinger til udmøntning af strategiens målsætninger. Hillerød Kommune inviterer efter endt høringsperiode alle parter til møde med Hillerød Kommune om det videre strategiske arbejde med at sikre et godt lokalt erhvervsklima. Der vil blive meldt en dato ud snarest muligt.

Erhvervsstrategi

Forvaltningen forventer, at byrådet færdigbehandler udkast til erhvervsstrategi i juni måned 2021.
Eventuelle spørgsmål og høringssvar kan rettes til: mibr@hillerod.dk/7232 5212.

Erhverv, Beskæftigelse og Turismeudvalget indstillede på møde den 2. december 2020 til økonomiudvalget at drøfte potentialer for udviklingen af erhvervsområdet.

Økonomiudvalget godkendte på møde den 9. december 2020 at drøftelsen af potentialer indgår som led i en ajourføring af erhvervsstrategien.

Erhvervsstrategien for 2021 og frem bygger videre på kommunens tidligere erhvervsstrategi fra 2013. I mellemtiden har Hillerød Kommune vedtaget en Miljøpolitik for Erhverv og en Strategi for Socialøkonomi. Hillerød Kommune har desuden forpligtet sig på at arbejde målrettet med FNs Verdensmål for en miljømæssig, økonomisk og social bæredygtig udvikling.

Erhvervsstrategien for 2021 og frem viderefører de overordnede 6 målsætninger. De er fortsat gældende og kendetegner flere områder, som Hillerød Kommune allerede arbejder med, og som der fortsat bør være fokus på. Disse er derfor nævnt i denne strategi under overskriften: Hvad gør vi allerede. Derudover har forvaltningen i dialog med C4 Foreningen og Copenhagen Capacity drøftet erhvervsanalyser fra bl.a. Dansk Industri, Dansk Byggeri, Cevea, Iris Group og Kommunal Erhvervsoverblik fra Erhvervshus Hovedstaden/Copenhagen Business Hub, som tilsammen giver en pejling af Hillerød Kommunes styrker og potentialer for erhvervsudvikling. Disse potentialer har vi samlet under overskriften: Hvad har vi særligt fokus på.

Siden blev senest opdateret d. 25-03-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her