Rotter lukker dele af børnehave midlertidigt

14-04-2021

Der er fundet spor af rotter i børnehavedelen af Arresø Børnehus. Børnene i børnehaven er nu midlertidigt flyttet til børnehaven Margueritten i Gørløse.

Det blev i går konstateret, at der har været en rotte indenfor i en del af Arresø Børnehus. Derfor er der nu igangsat undersøgelser for at finde ud af, hvordan rotten er kommet ind i huset. Når det er klarlagt, vil de skader, der er sket, blive udbedret. Undersøgelserne foregår bl.a. ved at sende kamera ind i kloakken.

De foreløbige undersøgelser tyder på, at rotten kun har været i den del af huset, hvor der er børnehavebørn. Forældre til børnehavebørnene fik derfor i går at vide, at pasning i dag onsdag, ville ske i Margueritten i Gørløse, hvor børnene er sammen med deres faste voksne. 30 ud af 40 børn er i dag mødt op i Margueritten, mens øvrige har fundet andre løsninger.

Når rottehuller mv. er identificeret skal der lægges mel ud, for at se om der stadig er rotter inden døre, og afklaringen af situationen kan derfor tage nogle dage. Derfor skal børnene foreløbig blive i Margueritten, hvor de er blevet taget rigtig godt imod i dag.

 

Siden blev senest opdateret d. 14-04-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her