Plant et flag i Favrholm

27-05-2021

Vær med fra starten, når den nye bydel Favrholm skyder op. I bedste pionerånd kan du kan sætte dit præg på området ved at ’plante et flag’ på den bare mark til et kunstevent d. 10. juni.

Favrholm skal udvikles i et fællesskab mellem byplanlæggere, udviklere, virksomheder, foreningsliv og borgere. Nu er det kulturinstitutionerne, foreningernes og borgernes tur til at sætte spor i Favrholm.

Den anerkendte kunstner Karoline H. Larsen har designet kunstværket Plant et flag - et kunstværk hvor kulturinstitutioner, foreninger og borgere fra Hillerød planter flag i Favrholm.

Deltagerne vælger selv deres flag blandt 100 forskellige. Under aktionen bliver der optaget film og billeder af fotograf Christian Brems, som kan vises og deles.
Efter aktionen designer billedkunstner Karoline H. Larsen to store plakater med billeder, ord og logoer fra de medvirkende, som bliver udstillet i Favrholm.

Vi har brug for borgere, som ønsker at være med til at plante flag. Det foregår d. 10. juni kl. 15 – 18. Du tilmelder dig til den halve time, som passer dig bedst.

 

Favrholm skal udvikles i fællesskab

Borgmester Kirsten Jensen ser frem til, at der kommer liv og fællesskab i Favrholm allerede nu, inden den nye bydel har taget form:

”Når vi bygger nyt i Favrholm, inviterer vi til at være med til at påvirke den nye bydel, som skal blomstre med natur, bevægelse og sundhed. Favrholm vil rumme nyt hospital, Generationernes Kvarter og Stadionkvarteret, som har ambitionen om at blive bydelens dagligstue. Hvis du vil hjælpe os med at sætte dit præg, så er du velkommen til at være med i kunstværket Plant et flag. Samtidig er det en god anledning til at se, hvor både hospital, nye boliger og en s-togstation i disse år skyder op”.

Tilmeld dig eventen Plant et flag senest mandag d. 7. juni lige her

Vær opmærksom på at du ved tilmelding godkender, at du deltager på film og billeder.

 

Følg med på Facebook

Der kommer i den kommende tid til at ske en masse spændende ting i Favrholm, som du kan være med til. Hen over sommeren får vi bygget en container med overdækket terrasse og adgang til strøm og toilet, så vi alle sammen kan bruge området. Vi kalder det ”Favrholm Pionercamp”, og du kan være med i Facebookgruppen her

Siden blev senest opdateret d. 27-05-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her