Nu også mulighed for betalingsfrihed i HFO

05-02-2021

Først indførte byrådet mulighed for betalingsfri orlov i daginstitutionerne. Nu kommer samme mulighed i HFO

Det er forældre til børn fra 0.-4. klasse, som går i HFO1 og2, der kan søge om betalingsfri orlov fra barnets fritidstilbud. Muligheden gælder fra mandag den 8. februar. For at få en betalingsfri periode, skal orlovsperioden vare mindst en måned.

For forældre til børn i HFO2, der går i 5.- og 6. klasse, gælder ordningen fra mandag den 8. februar og frem til en større genåbning. Da HFO2 er lukket, skal der ikke søges om orlov fra HFO2.

”Jeg er glad for, at vi nu kan give forældrene til de lidt større børn denne mulighed for betalingsfrihed og orlov. Vi ved godt, at mange har følt det uretfærdigt at betale for en ydelse, de ikke har kunnet få, og da vi nu kan se, at det kan vare længere med restriktioner og nedlukninger, end vi i første omgang havde regnet med, indfører vi denne mulighed,” siger formanden for Børne- og familieudvalget Peter Frederiksen.

Samtidig med byrådets beslutning om betaling, er det blevet vedtaget, at forældre skal aflevere deres børns udenfor, når skolerne åbner på mandag. Kun i særlige tilfælde må forældrene gå med ind på skolen.

Alle forældre vil blive orienteret om de nye muligheder gennem AULA.

 

Siden blev senest opdateret d. 05-02-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her