Mastodonterne kan blive i Hillerød Kommune

21-05-2021

Hillerød Kommune har netop underskrevet købsaftalen af bygning på Ægirsvej 4, der skal sikre, at Mastodonterne kan blive i kommunen.

Fra d.1.6.21 overtager Hillerød Kommune Hillerød Forsynings tidligere bygning på Ægirsvej 4. Med købet sikrer kommunen, at vi fortsat kan huse teaterforeningen Mastodonterne. Mastodonterne er lige nu huset midlertidigt i lokaler på Milnersvej.

Steen Lünell, formand for Mastodonterne udtaler: ”Vi er så glade for, at vi nu har fast tag over hovedet igen, og vi glæder os til at komme i gang med at indrette os i de nye flotte omgivelser. Når vi er kommet godt på plads, kan vi igen bruge vores kræfter på at gøre det, vi brænder for – nemlig at skabe teater og familiemusicals i verdensklasse for Hillerøds – og omegnens - borgere”.

Det er en stor glæde, at vi nu har sikret, at Mastodonterne kan blive i kommunen – de skaber oplevelser i særklasse for borgere i vores kommune og hele regionen, og er et kæmpe aktiv for kulturlivet i Hillerød Kommune”. Kirsten Jensen, borgmester Hillerød Kommune og Rikke Macholm, formand for Kultur og Fritidsudvalget.

Forud for indflytningen skal bygningen klargøres. Det er planen, at Mastodonterne kan flytte ind i løbet af efteråret. Bygningen vil være værksted og øvested, men forestillingerne kommer til at foregå mange andre steder.

Siden blev senest opdateret d. 21-05-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her