Kulturen byder velkommen tilbage

21-05-2021

Den 6. maj åbnede en række af kommunens kulturinstitutioner og de står nu klar til at invitere alle kultursultne borgere trygt og godt indenfor.

Efter en lang nedlukning slår kulturen nu dørene op og byder velkommen til et forår med koncerter, udstillinger, foredrag, læseklubber og meget mere.

Med et coronapas i lommen kan man blandt andet opleve kunstudstillingen ”Hovedværker – dialoger mellem Niels Macholm og Kristian Devantier” i bibliotekets Vandrehal, deltage i mindre arrangementer for børn og voksne eller nyde en afslappende stund i bibliotekets indbydende, nyindrettede rammer.

På Elværket byder Museum Nordsjælland indenfor til den helt nye særudstilling ”Døre til en anden virkelighed – Tro og overtro i fortiden”, hvor børn og voksne kan gå på jagt efter mærkelige, sjove og uhyggelige historier.

På Klaverfabrikken spiller musikken igen, og her kan man blandt andet kan opleve to solokoncerter med jazzguitaristen Mikkel Ploug og den unge pianist Lucas Forch.

Støberihallens koncertprogram er i fuld gang i alle genrer; lækker latin med Kumbia Stars, fed rock med Bruce Springsteen cover og jazz med Kristin Korb og Mathias Heise og meget mere.

Det er også nu tilmeldingen til den kommende sæson på musikskolen er åben - her er stadig pladser på de fleste instrumenter og på Klaverfabrikken kan byens børn og unge ligeledes snart tilmelde sig sommeraktiviteter i uge 26.

Siden blev senest opdateret d. 21-05-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her