Hent gratis blomsterfrø til din have på Hillerød Bibliotek

17-05-2021

Kunne din have godt bruge lidt flere summende bier og flaksende sommerfugle? Så kig forbi Hillerød Bibliotek lørdag d. 22. maj. Her kan du og familien hente en lille gave, der kan hjælpe biodiversiteten lidt på vej hjemme hos dig.

Lørdag den 22. maj er det Den Internationale Biodiversitetsdag, og i den anledning har Hillerød Kommune og Hillerød Bibliotek en lille gave til alle, som har lyst til at være med til at fejre den mangfoldige, levende, smukke, vilde, farverige, summende, kvidrende og krible-krablende natur.

Hvad består gaven af?

Kom ned på Hillerød Bibliotek lørdag den 22. maj kl. 10:30-14:00 og hent en lille pose med en frøblanding af vilde blomster og et infoark om blomsterne med tips og tricks til, hvordan du bedst planter frøene. Så er du klar til at gå hjem og så din helt egen blomstereng.

Du får også et sjovt aktivitetshæfte med krible-krabledyr bingoplade til den næste udflugt ud i naturen, en vejledning til et ’byg-selv insekthotel’ og en fællessang.

Til aftenhyggen er der forslag til børnevenlige film og serier om natur, dyr og biodiversitet.

Der er 70 gaver i alt, som deles ud efter først-til-mølle-princippet.

Hillerød vil være landets vildeste kommune

Hillerød Kommune har kastet sig ind i kampen om at blive ”Danmarks vildeste kommune”. Miljøministeriet har stablet konkurrencen på benene, som løber til 2022. Formålet med at deltage er at skabe en rigere natur og større biodiversitet til gavn for plante- og dyrelivet. Tag ungerne under armen, hent blomsterfrø og aktivitetspakke på biblioteket og vær med til at gøre Hillerød vildere.

Læs mere om VILD kommune her

Siden blev senest opdateret d. 17-05-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her