Danmarks Radio og Hillerød Kommune byder op til dans!

28-05-2021

Så er det tid til at kridte danseskoene. Hillerød er udvalgt som én ud af 5 danske byer som værtsby i DRs dansekonkurrence Fællesdansen. Du kan være med hjemmefra køkkenet eller baghaven via en ny app.

Landsdelene dyster mod hinanden i DR’s nye tv-konkurrence Fællesdansen. Med appen ”DR Dans” kan du være med og registrere dine egne dansebevægelser, så de tæller med i konkurrencen om, hvilken landsdel, der danser mest.

Finaleshowet finder sted d. 12. juni, hvor DR sender live fra både DR Byen, Slagelse, Svendborg, Aalborg, Herning – og fra en scene på Torvet i Hillerød.

Oplev og deltag i forskellige danseaktiviteter


Du bliver klædt på til Fællesdansen i to optaktsprogrammer på DR1 d. 3. og d. 10 juni. Hele dagen for finaleshowet d. 12. juni kan du opleve og deltage i forskellige danse på Torvet i Hillerød.
I dagene op til showet vil der også være forskellige danseevents rundt omkring i kommunen. Det kan du læse mere om her på hjemmesiden i den kommende tid.

Hent appen allerede nu

Der skal to til en tango, men mange flere skal finde det gode dansehumør frem, hvis vi skal løbe med sejren som den landsdel, der danser mest. Så hent appen ”DR Dans” allerede nu, tjek koreografien ud og giv den gas hjemme på stuegulvet, arbejdspladsen eller i skolen. Alle kan være med, og du har mulighed for at vinde et rejsegavekort.

Sammen i bevægelse

Danseinitiativerne er en del af temaet ’Sammen i bevægelse’, som DR i samarbejde med DIF, DGI, DSI, DFIF gennemfører i 2021 i håbet om at inspirere alle til at bevæge sig.

Siden blev senest opdateret d. 28-05-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her