Vi kan få brug for din hjælp

20-03-2020

Coronavirus: Tilmeld dig vores nødberedskab, hvis du vil hjælpe på Hillerød Kommunes plejecentre, i hjemmeplejen, sundhedscentret eller de sociale bosteder.

I Hillerød Kommune forbereder vi os på at få brug for flere hænder og hoveder med sundhedsfaglige og socialfaglige kompetencer på vores pleje-, omsorgs- og sundhedsområde samt på vores voksen-socialområde som følge af corona-virus. Og vi ved, at flere har efterlyst muligheden for at hjælpe – tak for det.

Du kan derfor nu registrere dig og blive en del af Hillerød Kommunes nødberedskab, som vi vil kontakte, hvis situationen udvikler sig, og vi får brug for ekstra hjælp. I første omgang har vi brug for sundhedsfaglige og socialfaglige kompetencer.

Hvilke uddannelser?

Vi vil gerne høre fra dig, hvis du har sundhedsfaglige kompetencer, er uddannet eller er under uddannelse til social- og sundhedsassistent, social- og sundhedshjælper eller sygeplejerske, og har erfaring fra arbejdet på fx plejecentre, hjemmeplejen eller i sundhedscenter (rehabilitering).

Vi vil også gerne høre fra dig, hvis du har socialfaglige kompetencer, er uddannet eller under uddannelse til socialpædagog, pædagogisk assistent (PAU), ergoterapeut eller omsorgsmedhjælper, og har erfaring fra arbejdet med psykisk udviklingshæmmede og/eller fysisk handicappede voksne borgere.

Tilmelding

Ved tilmeldingen beder vi dig oplyse om bl.a. din uddannelse og dine arbejdserfaring. Du behøver ikke aktuelt at være tilknyttet arbejdsmarkedet for at komme i betragtning. Du skal ikke tilmelde dig, hvis du i forvejen arbejder i Hillerød Kommune. Efter din tilmelding vurderer vi tilmeldingen og sammenholder den med det behov, vi forventer at få. Dernæst kontakter vi dig med besked om, hvilken rolle vi kan tilbyde dig i vores nødberedskab. Vi er interesseret i tilmeldinger, som vi kan bruge til at ansætte timelønsansatte medarbejdere til nødberedskabet.

Du tilmelder dig på Hillerød Kommunes kursusportal via dette link: https://hillerod.nemtilmeld.dk/574/.

Spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende tilmeldingen, kan du ringe til Hillerød Kommunes nødberedskab på 7232 2929 man-fre kl. 9-15, eller du kan maile til corona_hilvik@hillerod.dk (undlad at sende fortrolige eller personfølsomme oplysninger).

 

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her