Smitte på skoler

23-06-2020

En elev på Grønnevang Skole, afdeling Jespervej og en elev på Hillerød Vest Skolen, afdeling Ålholm er testet positive for Covid-19. Deres klasser og lærere er sendt hjem.

En elev i 1. klasse på Grønnevang Skole, afdeling Jespervej, er blevet testet positiv for Covid-19. Det positive testresultat kom mandag, og klassen er derefter blevet sendt hjem, ligesom de tre medarbejdere, der har været i klassen, er sendt hjem og er ved at blive testet.

Tirsdag er en elev fra Hillerød Vest Skolens 5. årgang ligeledes testet positiv. Også her er klasse og relevante medarbejdere sendt hjem. 

”Vi følger kommunens retningslinjer, som siger, at bliver et barn testet positiv, sender vi hele klassen hjem og ikke kun de nære kontakter. Medarbejderne skal testes, men det er forældrene, der beslutter om de vil lade deres børn teste, fordi børnene er så unge, som de er, og det kan være ubehageligt for dem at blive testet. I stedet siger vi, at børnene skal blive hjemme i syv dage, og er de symptomfri, kan de så komme tilbage i skole eller pasning, ”siger skolechef Hanne Frederiksen.

Der er iværksat ekstra rengøring på skolerne, blandet andet i de hjemsendte klassers klasseværelse.

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her