Ny afdelingschef for Familier og Sundhed

19-06-2020

Hillerød Kommune har ansat Anja Hededal som ny afdelingschef for Familier og Sundhed. Anja Hededal kommer fra en stilling som leder af familieområdet i Helsingør

Anja Hededal er uddannet socialrådgiver, cand. Pæd. i pædagogisk psykologi og har derudover diplom i ledelse. Og så har hun mange års erfaring inden for familie- og handicapområdet.

”Jeg er rigtig glad for, at vi nu har ansat Anja Hededal  i Hillerød Kommune. Anja kommer med en solid faglig ballast, hun er optaget af skabe løsninger på tværs af fagligheder og har masser af erfaring med området. Jeg glæder mig meget til at samarbejde med hende på dette vigtige område, ”siger direktør for Børn, Skole, Familier og Kultur, Lisbeth Rindom.

Anja Hededal ser også frem til de nye udfordringer:
”Jeg er meget glad for og stolt over, at få muligheden for at arbejde med børn og unge i Hillerød. Jeg ser frem til at bidrage til den stærke faglige kultur ,og særligt er det meningsfuldt for mig, at arbejde for strategien om stærke fællesskaber med plads til alle. For mig er det væsentlige i at sikre, at børn og unge kan udvikles til mulighed for selvstændigt voksenliv, at have fokus på tidlig og forebyggende indsats, udnyttelse af tværfaglige kompetencer i et udvidet samarbejde og sikre skole og læring for alle børn og unge ”, siger hun.

Anja Hededal er 47 år, mor til tre døtre og bor i Allerød. Hun afløser den tidligere afdelingschef Helle Mitzie Stennicke, der nu er børne- og familiechef i Gentofte Kommune.

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her