Nu skal du bestille tid i Borgerservice

11-06-2020

Husk at bestille tid, hvis du har et fysisk ærinde i Borgerservice eller et møde på rådhuset.

Reglerne er fortsat sådan, at der ikke må være  samlet for mange mennesker på én gang i venteområdet på rådhuset, og derfor skal man i forvejen have bestilt tid på her på hjemmesiden, hvis man skal have nyt pas, kørekort eller har andre ærinder i Borgerservice.

Hvis du alligevel er kommet afsted uden tidsbestilling, kan du bestille en tid ved indgangen, men du risikerer en del ventetid. 

For at der ikke kommer til at sidde for mange mennesker og vente i borgerservice, kan man først komme ind på rådhuset 15 minutter før sin tid.

”Vi skal alle sammen være med til at mindske smittespredningen, også selvom vi går mod mere almindelige tider. Derfor laver vi nu disse forholdsregler, hvor man skal have en tid og højst må sidde 15 minutter i borgerservice og vente. Vi er klar over, at det kan give lidt uro i starten, men forventer at det er et spørgsmål om at vi lige skal vænne os til at bestille tid, ligesom vi gør, når vi går til lægen eller frisøren,” siger Kommunaldirektør Erik Nygreen.

Tiden kan bestilles på her på hjemmesiden. Spørgsmål kan stilles til Kontaktcentret på 72 32 00 00 i kommunens telefontid.

Skal man til møde på rådhuset med en sagsbehandler, gælder samme regler – man melder sin ankomst ved indgangsdøren. Den sagsbehandler, man har møde med, bliver derefter adviseret via sms og kan hente en ved døren.

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her