Masser af gratis sommeroplevelser: Kom på svømmecamp, tegneskole eller bliv sejere til gaming

02-07-2020

Langt flere familier end normalt holder ferien hjemme i år på grund af corona-situationen. Heldigvis er der masser at lave i Hillerød Kommune hele sommeren, da idrætsforeninger og institutioner tilbyder en stribe gratis og sjove aktiviteter for børn og unge fra 6 til 23 år.

De sidste par uger har idrætsforeninger, kulturinstitutioner og medarbejdere i Hillerød Kommune været i fuld gang med at planlægge ekstra sommeraktiviteter, så børn og unge i Hillerød kan komme godt igennem sommeren.

Blandt de spændende gratis tilbud er der hestevognsture i skoven, hvor du kan høre fortællinger om parforcejagten. Vil du blive bedre til at svømme og snorkle, så tjek svømmehallens tilbud ud. Er du vild med at tegne eller skrive, kan du komme på tegne- eller forfatterskole på biblioteket. Du har også chancen for at prøve kræfter med noget, du ikke har prøvet før, fx bordtennis, skak eller tennis.

Du kan også opleve frilufts- og bondegårdsliv på feriecamp med Hillerød Fodbold og Ødammen. Eller hvad med E-hood for de gaming-glade, der kombinerer e-sport med fysisk og faglig træning? Har du brug for et personligt- eller fagligt løft er der også tilbud til det.

Se alle aktiviteterne og tilmeld dig eller dit barn her: www.hillerod.dk/sommer

De ekstra sommeraktiviteter er arrangeret på baggrund af en ekstraordinær pulje til alle landets kommuner fra Børne- og Undervisningsministeriet, hvor Hillerød Kommunes andel er på to millioner kroner.

Aktiviteterne er et supplement til de aktiviteter, som normalt udbydes hver sommer. På grund af en meget kort tidsfrist har det ikke været muligt for alle foreninger og institutioner at byde ind med aktiviteter.

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her