Hvordan skal Skævinge udvikles?

07-10-2020

Kom til digital workshop og giv dit bud på, hvordan Skævinge skal udvikles

Hillerød Kommune skal udarbejde en ny udviklingsplan for Skævinge og vil i den forbindelse gerne have dit bidrag. Som følge af situationen omkring COVID-19 er det ikke muligt at holde et fysisk møde, og derfor indkaldes der nu til en digital workshop, som du kan deltage i hjemmefra. Det eneste krav til deltagelse er, at du har adgang til en pc.

Workshoppen vil foregå onsdag den 21. oktober kl. 17-19.

Hvad går det ud på?
Hillerød Kommune står over for at udarbejde en ny udviklingsplan for Skævinge, der skal erstatte den eksisterende bymidteplan, der blev udarbejdet i 2005. Udviklingsplanen vil beskæftige sig med, hvordan Skævinge i et langsigtet perspektiv skal udvikle sig inden for følgende tre temaer:

  1. Byudvikling
  2. Trafik
  3. Det grønne Skævinge

Denne workshop afholdes forud for planens udarbejdelse, hvor indholdet af den endelig plan endnu ikke er fastlagt. Det er derfor din chance for, at give din mening til kende og komme med idéer til indhold, som Hillerød Kommune kan arbejde videre med frem mod den endelige plan. Når udviklingsplanen er færdig, sendes den i offentlig høring, og der afholdes endnu et borgermøde i høringsperioden.

Tilmelding og digital deltagelse
Til den digitale workshop er der af tekniske grunde et begrænset deltagerantal. Derfor vil tilmelding foregå efter princippet først til mølle.

Du tilmelder dig via NemTilmeld, som du finder her

På tilmeldingssiden vil du kunne se, om der er flere ledige pladser.

Nogle timer før workshoppens start, vil du via mail modtage et link til workshoppen, som du skal trykke på, og så er du i gang. Det kræver ingen særskilte programmer som fx Skype eller Teams.

Såfremt du ikke får plads eller ikke har mulighed for at deltage, vil du efter workshoppens afvikling fortsat have mulighed for at bidrage. Efter workshoppen, vil de idéer, som deltagerne er kommet med, nemlig være tilgængelige på kommunens hjemmeside i en periode på 2 uger. Her kan du gå ind og kommentere eller tilføje yderligere idéer, som ikke er nævnt på mødet.

Har du spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til workshoppen, kan du ringe til Victor Scharff, By og Miljø på tlf. nr. 7232 2147, mandag til onsdag fra kl. 10.00 – kl. 15.00, torsdag fra kl. 12.00 – kl. 18.00 og fredag fra kl. 10.00 – 13.00. Du kan også sende en mail til byplan@hillerod.dk.

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her