Hvad er vigtige mål for vores forsyningsselskaber i Hillerød Kommune?

26-06-2020

Nu kan du komme med dine bud på, hvad der er de vigtigste overordnede mål for Hillerød Forsyning.

Hillerød Byråd skal vedtage en ny ejerstrategi for Hillerød Forsyning. Det betyder, at kommunen skal sætte mål for selskabernes forsyning til borgerne, for miljøet og for den åbne måde, som Hillerød Kommune ønsker, at selskaberne skal arbejde på.

Derfor vil de folkevalgte (byrådet), som repræsenterer ejeren, meget gerne høre din mening om, hvad det er vigtigt, at forsyningen gør. De næste seks uger kan du derfor på den digitale platform Sammen om Hillerød skrive dine kommentarer og forslag, ligesom du kan læse det oplæg til ejerstrategi, der skal arbejdes videre med.

Fakta om Sammen om Hillerød


Sammen om Hillerød er en digital platform til borgerinvolvering i Hillerød Kommune. Med den håber Hillerød Kommune at mange flere borgere vil deltage i det lokale demokrati. Sammen om Hillerød gør det nemmere for borgere, byråd og ansatte i Hillerød kommune at få hinanden i tale om vores fælles kommune.

Hillerød Kommune inviterer alle borgere til at registrere sig og logge ind for at give sin mening til kende på de aktuelle projekter. Du kan logge ind via din Google- eller Facebook-konto eller med navn og mailadresse.


Vil du deltage i debatten om forsyningsselskaberne, kan du gøre det via dette link https://hillerod.citizenlab.co/da-DK/projects/horing-af-ejerstrategi-for-hillerod-forsyning/process


Din kommentar kan nå at komme med, hvis du skriver inden den 4. september

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her