Genåbning af skoler og daginstitutioner

08-04-2020

Kære forældre i Hillerød Efter statsministerens seneste udmelding er alle skoler og daginstitutioner i gang med at planlægge en genåbning for jeres børn.

På skolerne vil der fra tirsdag den 14. april til og med fredag den 17. april være nødpasning for alle de børn, som har behov for det. Den konkrete tilmelding til pasningen sker til jeres barns skole, som I også bliver orienteret om via Aula. Desuden fortsætter skolerne i disse dage med nødundervisning som fjernundervisning.

Kommunerne landet over modtog tirsdag aften Sundhedsstyrelsens vejledning til, hvordan genåbningen skal ske for at kunne være sundhedsmæssig forsvarlig. Vejledningen stiller mange og nødvendige krav, som alle vil gøre sig umage med at efterleve, sådan at I som forældre kan være trygge ved at sende jeres barn i skole og pasning igen.

Vi planlægger at genåbne skolerne mandag den 20. april. For at være parate skal vi bl.a. planlægge nye skemaer, sikre tilstrækkeligt mange medarbejdere til undervisningen, ekstra rengøring med mere og overholdelse af de klare regler om hygiejne.

Sikkerheden og trygheden for børnene i både skoler og daginstitutioner vejer højest for os.

Jeres børn vil vende tilbage til en anderledes skolehverdag, og I vil løbende få mere information om det konkrete indhold direkte i Aula.

Dagtilbuddene åbner i den takt, der er fundet løsninger, som imødekommer Sundhedsstyrelsens krav. De første dagtilbud vil åbne helt eller delvist den 15. april. I er på Børneroden inviterede til at fortælle, hvor megen pasning I forventer at bruge i resten af april.

Vi arbejder så hurtigt, vi kan, og vi beder jer om at holde jer orienterede via kommunens hjemmeside, Aula og Børneroden.

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her