Frederiksværkgade spærres ved Teglværksvej 6 uger

13-08-2020

Frederiksværksgade bliver spærret mellem Tulstrupvej og Teglværksvej fra mandag den 17. august og seks uger frem. Stitunnellen under vejen skal renoveres.

 

Stitunnellen under Frederiksværksgade skal renoveres og i den forbindelse spærres Frederiksværksgade midlertidigt. Arbejdet med sti-tunnelen igangsættes på baggrund af regeringens opfordring til kommunerne om at fremrykke anlægsarbejder til 2020.

Samtidig anlægger Hillerød Kommune cykelstier langs Frejasvej og Selskovvej. Arbejdet med cykelstierne vil vare frem til juli måned 2021 og strækningen er ensrettet fra nord mod syd. Her kan omkørsel fra Frederiksværksgade og mod nord ske via Hillerødsholmsallé, Thurahsvej og Skovhegnet.

Helt konkret betyder tunnelarbejdet at Frederiksværksgade lukkes mellem Tulstrupvej og Teglværksvej. Man kan altså godt køre på Frederiksværksgade, men ikke igennem hele gaden.

Der bliver lavet omkørsel via Tjørnevang og Kirsebæralle.

Dette vil give ekstra trængsel ved T-krydset for enden af Kirsebæralle ved Tulstrupvej. For ikke at få for lange køer omkring krydset, bliver der midlertidigt forbud mod at køre til venstre fra Kirsebæralle ad Tulstrupvej. De billister, der i dag kører fra Kirsebæralle og ud på Tulstrupvej mod syd, kan i stedet køre ad Selskovvej/Frejasvej ned til Herredsvejen. Det stykke af Selskovvej, der løber mellem Frederiksværksgade og Hillerødsholmsallé bliver holdt åben i begge retninger i den periode, hvor der bliver arbejdet på stitunnellen.

Stitunnelen under Frederiksværksgade bliver også lukket for gående. Gående og cyklister kan i stedet krydse Frederiksværksgade. Der etableres en beskyttet krydsning og et lille stykke sti på Teglværksvej så skoleeleverne til Ålholmskolen kan godt krydse Frederiksværksgade, så de kan cykle til skole.

”Vi ved godt, at det giver nogle gener i en periode. Men vi har vurderet, at det vil være muligt at afvikle trafikken på denne måde og samtidigt få udført vores anlægsarbejder.

Vi håber på forståelse, for det er ikke muligt at lave vejarbejder uden at trafikken bliver påvirket,” siger formanden for Arkitektur, Byplan og Trafikudvalget Dan Riise.

 

 

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her