Få en NemID nøgleapp - så løber du aldrig tør

11-01-2021

Rådhuset - og dermed også borgerservice - har lukket for personligt fremmøde i denne tid. Det kan få betydning for dig, som har brug for at få udstedt et nyt NemID nøglekort på borgerservice, fordi nøglerne på nøglekortet er ved at være opbrugt.

Digitaliseringsstyrelsen og KL anbefaler derfor at installere NemID nøgleapp, særligt hvis du har få nøgler tilbage på nøglekortet.

Med NemID nøgleapp løber du aldrig tør for nøgler.

NemID nøgleapp er et gratis, digitalt supplement til nøglekortet, og den kan bruges til at logge ind med alle de steder, hvor du normalt bruger NemID nøglekortet, eksempelvis netbanken, sundhed.dk eller borger.dk.

For at kunne aktivere NemID nøgleapp skal du benytte dit aktive NemID. Derfor skal du være opmærksom på, at der skal være flere koder tilbage på nøglekortet, for at du kan aktivere appen på din telefon. Når du har installeret NemID nøgleapp, bør du gemme dit nøglekort et sikkert sted, da det skal bruges, hvis du fx får ny telefon.

Læs mere om nøgleappen og download den her

 

Siden blev senest opdateret d. 11-01-21

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her