Ekstraordinær pulje til sommeraktiviteter for børn og unge

21-06-2020

Hillerød Kommune har modtaget hele 2 mio. kr. fra Børne- og Undervisningsministeriet til at lave ekstra sommeraktiviteter for børn og unge i alderen 6-17 år i sommerferien og frem til 30. august 2020.

Aktiviteterne skal være med til at give børn og unge den bedst mulige sommer med mulighed for at deltage i både faglige og sociale fællesskaber på trods af coronakrisen.


Foreninger, institutioner, skoler mv. har mulighed for at sende en ansøgning til kommunen og søge om midler til at lave endnu flere sommeraktiviteter for børn og unge i Hillerød Kommune.

Midlerne vil både blive brugt til sjove aktiviteter målrettet alle børn og unge, mens nogle af pengene skal understøtte mere specifikke indsatser for elever, der fx har brug for et fagligt eller personligt løft.

På kommunens hjemmeside www.hillerod.dk/sommer vil børn, unge og deres familier løbende fra uge 27 kunne følge med i, hvilke sommeraktiviteter, der bliver udbudt. Hillerød Kommune håber, at rigtig mange børn og unge får glæde af de gratis tilbud i løbet af sommeren.

De politiske udvalg KFU, ISU og BFU drøfter sagen om Hillerød Kommunes andel af Børne- og Undervisningsministeriets sommeraktivitetspulje på deres ekstraordinære møder tirsdag d. 23. juni.

Hvem kan søge?  Alle foreninger, skoler, institutioner, lokalråd mv. har mulighed for at søge og få del i pengene.

Hvad kan pengene gå til? Tilskuddet kan fx bruges til at udvikle og gennemføre aktiviteter, give løn til personale eller leje af lokaler.

Hvordan søger man? Udfyld ansøgningsskemaet på kommunens hjemmeside www.hillerod.dk/pulje og send det til kulturogudvikling@hillerod.dk senest den 25. juni kl. 8.00.

Vil du vide mere? Kontakt konsulent Signe Winther Nielsen, Kultur & Udvikling, mail: signi@hillerod.dk, telefon: 7232 0011

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her