Coronasmitte på flere skoler

26-10-2020

De aktuelle smittetal i Hillerød betyder ændringer på flere skoler

På Kornmarkskolen er to elever i udskolingen testet positive for Covid-19. Den klasse, eleverne går i, har haft flere lærere og vikarer i udskolingen, som nu skal sendes hjem til test.

Det betyder, at der er så få lærere tilbage, at undervisningen i resten af udskolingen ikke kan gennemføres på skolen. Derfor bliver alle 7.-9. klasser og deres lærere sendt hjem nu. De nære kontakter til eleverne er blevet opfordret til at gå i selvisolation og blive testet. De øvrige opfordres til at lade sig teste.

Eleverne vil blive fjernundervist.

I takt med at lærerne og eleverne i udskolingen får negative testresultater, vil de vende tilbage til skolen, og det er en forventning at skolen er oppe på normal drift sidst på denne uge.

 

På Kornmarkskolens afdeling i Li.Lyngby er en elev i børnehaveklassen ligeledes testet positiv, og børnehaveklassen samt tre medarbejdere er sendt hjem.

 

På Sophienborgskolen er en elev i 8. klasse testet positiv, og eleverne i de to 8. klasser er sendt hjem med besked om at selvisolere sig og blive testet.

Fem lærere og tre lærerstuderende er desuden sendt hjem.

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her