Hilsen fra borgmesteren

13-03-2020

Hverdagen er anderledes for rigtig mange af os de næste uger. Nedenfor kan du læse en hilsen fra borgmester Kirsten Jensen, der fortæller lidt om, hvordan vi arbejder med beredskabet i kommunen lige nu.

Vi har lige holdt møde i kommunens kriseberedskab. Det har vi mindst hver morgen. Det er vigtigt at kunne hjælpe hinanden på tværs af de mange kommunale funktioner, og det er vigtigt at kunne gennemføre de anvisninger, vi får fra sundhedsmyndighederne.


I en tid med så megen alvor må jeg lige fortælle, hvor glade vi her i vores kommunale fællesskab kan være for den måde vores ledere og medarbejdere går til opgaven på. Naturligvis ved jeg, at vi allerede har en kompetent organisation med høj faglighed og stærke værdier - men alligvel - når der indtræder en krisesituation, så bliver sådan noget meget tydeligt. Det er til at blive glad og stolt af. Tak skal I ha'.
I fokus for arbejdet er de borgere som er helt afhænge af kommunens støtte og de mange brugere, der lige nu skal sige farvel og på gensyn til det kendte i børnehaver, skoler osv. Det er en kæmpe opgave og en kæmpe forandring.


Jeg tænker ikke mindst på familierne, der nu skal have en helt ny hverdag til at fungere - måske hører de til dem, der stadig tager afsted på arbejde, måske har de hjemmearbejde, kan de få det med at lave skolearbejde hjemme til at fungere, hvad kan lade sig gøre, hvis man er den eneste voksne med sine børn, hvordan er det at skulle vise omsorg for sårbare familiemedlemmer på en helt anden måde et stykke tid?
Alle har vi noget nyt og ekstra, vi skal gøre, men vi ved hvorfor: Vi skal have stoppet smitten, og vi skal sikre, at der er plads til dem, som har brug for avanceret behandling, hvis de bliver syge. Derfor skal smittekurven falde. Tak fordi du hjælper med.

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her