Borgermøde om boliger og dagligvarebutik i Ullerød

20-08-2020

Hillerød Kommune har den 13. august 2020 holdt borgermøde om mulighed for boliger og dagligvarebutik i Ullerød. På baggrund af mødet vil økonomiudvalget tage stilling til, om der skal igangsættes lokalplan og kommuneplantillæg for området.

 

Se opsamling fra mødet her

Baggrund for mødet

Skanska og Lidl har henvendt sig med et ønske om ændring af afgrænsningen for Ullerød Bydelscenter, der vil kunne muliggøre opførelse af etageboliger i den nordvestlige del af det nuværende bydelscenter og en Lidl dagligvarebutik øst for det nuværende bydelscenter. På baggrund af ønsket er der udarbejdet en startredegørelse for projektet.

Du kan læse mere om projektet i startredegørelsen her


Eksisterende plangrundlag

Projektet er i strid med gældende lokalplan 394 og 394.1 og kommuneplanramme UL.C.1 og UL.D.1 og kræver derfor udarbejdelse af ny lokalplan og tillæg til Kommuneplan 2017.

Boliger
I dag er området udlagt til centerområde og bydelscenter med mulighed for etablering af butikker på op til 2000 m2, etageboliger, liberalt erhverv samt restauranter og caféer. Da kommuneplanen stiller krav om, at der skal være butikker, caféer og lignende i stueetagen, vil det være nødvendigt at vedtage et kommuneplantillæg, som udlægger området til boliger.

Dagligvarebutik
Retten til opførelse af en dagligvarebutik i den vestlige del af Ullerødbyens bydelscenter ønskes overført til hjørnet af Tulstrupvej-Frederiksværksgade, øst for Nettobutikken.
I dag er området udlagt til boliger og offentlige formål, herunder uddannelsesinstitutioner.

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her