Besøgsforbud på plejehjem ophæves

01-07-2020

Besøgsforbuddet på plejehjem og midlertidige pladser ophæves fra torsdag den 2. juli

Fra den 2. juli er besøgsforbuddet på plejehjem og midlertidige pladser blevet ophævet.

Der skal dog stadig tages en række hensyn ved besøg. Det er det enkelte plejehjems ledelse, der skal sikre at besøgene kan foregå under hensyntagen til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om blandt andet god hygiejne og hensigtsmæssig adfærd.

Besøg på plejehjem og midlertidige pladser vil derfor så vidt muligt foregå i egen bolig eller udenfor, og hvor det er muligt gennem beboerens egen havedør. Der vil være mundbind til rådighed for de besøgende, og forholdsregler om, at de besøgende skal være raske og overholde forholdsregler om for eksempel håndhygiejne, host i ærmet og så vidt muligt afstand, gælder fortsat. 

Styrelsen for Patientsikkerhed kan påbyde byrådet midlertidigt at indføre forbud eller restriktioner for besøgende, når det er nødvendigt for at forebygge eller inddæmme udbredelsen af COVID-19. Kommunen vil blive kontaktet, hvis det kommer på tale. Det kan for eksempel være, hvor der er mere end 10 nye smittede i kommunen indenfor en uge.

 

Siden blev senest opdateret d. 20-11-20

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her