Vil du være pleje - eller aflastningsfamilie?

11-09-2019

Lørdag den 28. september inviteres alle, der kunne være interesserede i at blive pleje- eller aflastningsfamilie, til informationsmøde på Hillerød Rådhus. På mødet vil radiovært og sanger Alex Nyborg Madsen fortælle om sine erfaringer med at være plejefamilie.

10 nordsjællandske kommuner går sammen og afholder et stort informationsmøde om dét at være pleje- eller aflastningsfamilie for børn og unge, som har brug for hjælp og støtte.

 I hele landet – og også i Nordsjælland - er der børn og unge, som i kortere eller længere tid har brug for at bo et andet sted end hjemme hos deres forældre.

Derfor er Allerød, Egedal, Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og Rudersdal gået sammen for at sætte ekstra fokus på manglen på pleje- og aflastningsfamilier.

Går du selv med tanker om at gøre en forskel for et barn eller en ung, så er informationsmødet en oplagt mulighed for at blive klogere på, hvad det går ud på. Radiovært, sanger og fotograf Alex Nyborg Madsen er selv plejefar og deler på dagen ud af sine personlige erfaringer.

Brug for forskellige familietyper

Der er brug for mange forskellige familietyper, og behovet kan være alt fra fuldtids-plejefamilier til familier, der har lyst til at være aflastningsfamilier for et barn i weekender og i ferier.

”At blive plejefamilie er et valg om at åbne jeres hjem for et barn, der har brug for at vokse op i trygge og stabile rammer. De børn, vi skal have placeret, kommer med meget forskellige behov. Derfor har vi brug for forskellige typer af familier, da hver type af familie har noget særligt at bidrage med”, siger familieplejekonsulent Henrik Michael Carlsen og tilføjer:

”Vi håber på at få kontakt fra en del familier og står klar til at besvare de spørgsmål, familierne måtte have”.

 Det sker lørdag den 28. september 2019 kl 10-13 På Hillerød Rådhus, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød.

Tilmelding og information om stormødet

Du kan tilmelde dig dagen på: plejefamilie@halsnaes.dk senest torsdag den 26. september 2019.

 

 

Siden blev senest opdateret d. 11-09-19

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her