Billedet her er fra Alsønderup Enge. Det er et lidt gemt fugletårn, hvor man kan være heldig at se havørnen. For at komme til fugletårnet skal man igennem den skov, hvor havørnen yngler. Billedet er taget på Ørnens Dag d. 24. februar 2019.

Fotokonkurrence: Vis os de skjulte perler i Hillerød

16-04-2019

Hillerød Kommune er på jagt efter de skjulte steder, som findes rundt omkring i kommunen. Alle, der deltager i konkurrencen, er med lodtrækningen om et gavekort på 500 kr. til Hillerød Shopping.

Når vi færdes rundt i byen, ser vi som regel kun bygningernes forsider og de store gader. Men inde i baggårdene og ude i landskabet gemmer der sig mange spændende historier.

Mange af os har boet mange år i Hillerød og er stolte af vores kommune. Derfor vil vi gerne give inspiration til at gå på opdagelse.

Som et led i Hillerød Kommunes fokus på arkitektur udskriver vi derfor en foto-konkurrence, som skal vise kommunens flotte, sjove, mærkelige eller anderledes baggårde, hjørner, skjulte haver og særlige miljøer.

Tag et billede af dit favoritsted i byen eller landskabet i Hillerød Kommune og send det til os på mailadressen: johbu@hillerod.dk.  

Billedet kan være taget med et kamera eller en almindelig telefon, bare send det til os i så høj opløsning som muligt.

Vi deler de sejeste steder og billeder på Hillerød Kommunes Facebookside og i kommunens kommende arkitekturpolitik. 

Vi trækker lod blandt alle, der deltager, om et gavekort på 500 kr. til Hillerød Shopping. Vinderen bliver fundet, når konkurrencen slutter d. 14. maj, og får direkte besked.

 

Siden blev senest opdateret d. 16-04-19

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her