Borgmester gravede for til lynhurtigt fibernet i Hillerød

05-09-2019

Kirsten Jensen hoppede selv i gravkoen og tog det første spadestik til TDC’s fiberprojekt i Hillerød, som åbner for lynhurtigt bredbånd til 1.000 husstande og virksomheder.

Hillerøds borgmester mener det bogstaveligt, når det kommer til at yde en indsats for, at der bliver etableret lynhurtigt bredbånd i kommunen.

Tirsdag formiddag tog Kirsten Jensen således selv plads i en gravko for at tage det første spadestik til TDC’s fiberprojekt i Hillerød.

”Jeg er meget tilfreds med, at der nu bliver etableret fibernet i dette område i Hillerød. Vi ved, hvor vigtig den digitale infrastruktur er for borgere og virksomheder i en dagligdag, der bliver mere og mere digital. Med TDC’s fiberprojekt får vi fremtidssikret den infrastruktur her på bedst mulige måde,” siger Kirsten Jensen.

Som en del af fiberprojektet tilbyder TDC i øjeblikket gratis tilslutning til 1.000 husstande og virksomheder i det område mellem Nordsjællands Hospital og Slotshaven, hvor der etableres fibernet. Tilmelding kan ske på www.tdcfiber.dk

Borgere og virksomheder med adresse uden for det nuværende etableringsområde kan på www.tdcfiber.dk tilkendegive interesse i fibernet. Tilkendegivelserne vil blive taget med i overvejelserne, når TDC skal placere kommende fiberprojekter.

TDC’s leder af fiberudrulning, Henrik Leu Christiansen, glæder sig over, at der nu kommer fiberkabler i jorden i Hillerød.

 ”Det er fantastisk, at vi i dag kan fejre starten på vores fysiske etablering af fibernet i Hillerød. Vi har fået en overvældende modtagelse fra både kommunen og de kommende brugere af fibernettet her i området, og det er helt tydeligt for os, at Hillerød har tørstet efter de fremtidssikrede bredbåndsforbindelser, som vi nu bygger fundamentet til,” siger Henrik Leu Christiansen. 

Siden blev senest opdateret d. 10-09-19

Hillerød Kommune

Trollesmindealle 27
3400 Hillerød
Telefon 7232 0000
Fax 7232 3213
Skriv til Hillerød Kommune
CVR nr. 2918 9366

EAN numre

Tilgængelighedserklæring

Åbningstider

Mandag - onsdag kl. 10 - 15
Torsdag kl. 12 - 18
Fredag kl. 10 - 13

 

Telefontider

Mandag - onsdag kl. 10 - 14
Torsdag kl. 12 - 17
Fredag kl. 10 - 12

 

Nyhedsbrev om Favrholm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev om Favrholm her

RSS

Samtykke

Jeg giver tilladelse til, at borgerrådgiveren kan indhente, videregive og behandle relevante personfølsomme oplysninger elektronisk. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes. Læs mere om rettigheder efter persondataloven her